Το Touch ID θα επιστρέψει στα iPhone τον επόμενο χρόνο;

iPhone, Το Touch ID θα επιστρέψει στα iPhone τον επόμενο χρόνο;

Το Touch ID έκανε ντεμπούτο με το iPhone 5s και ήταν το πρώτο iOS smartphone με σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Η Apple εγκατέλλειψε την Touch ID τεχνολογία με την κυκλοφορία του iPhone X που έφερε το Face ID το 2017.

Το Touch ID ωστόσο, φαίνεται πως είναι ένα χαρακτηριστικό που λείπει από μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων καθώς υποστηρίζουν ότι το τηλέφωνο ξεκλείωδε γρηγορότερα και πιο εύκολα.

Όσοι λοιπόν ζητάνε πίσω το Touch ID, υπάρχει φως στο τούνελ καθώς ενδέχεται να επιστρέψει τον επόμενο χρόνο. Σύμφωνα με αναφορά από το MacRumors, ένας αναλυτής μαζί με τους συνεργάτες του επισκέφθηκε πρόσφατα τις εταιρείες που εφοδιάζουν την Apple και ενημερώθηκε ότι τα iPhone 2020 θα έχουν εξοπλιστεί με in-display acoustic fingerprint τεχνολογία.

Η νέα τεχνολογία θα δώσει την δυνατότητα στους κατόχους των smartphone να μπορούν να ξεκλειδώσουν το iPhone τους τοποθετώντας το δάχτυλο τους σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης.

Νωρίτερα αυτόν τον χρόνο, αποκαλύφθηκε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Apple, το οποίο θα μετέτρεπε τα ηχητικά σήματα σε κωδικοποιημένη εικόνα με το δαχτυλικό αποτύπωμα του χρήστη. Αποτέλεσμα αυτής της πατέντας θα ήταν η ύπαρξη ενός Touch ID που θα ήταν πιο γρήγορο και εύκολο στην χρήση.

Σύμφωνα με ερευνητικό σημείωμα του Blayne Curtis, τα iPhone του 2020 θα έχουν επίσης 5G δίκτυο. Επιπλέον, οι πίσω κάμερες θα έχουν 3D scanning δυνατότητες. Αυτήν την στιγμή η TrueDepth front facing κάμερα αξιοποιείται από την Face ID τεχνολογία στο μπροστινό μέρος.

Φήμες που κυκλοφόρησαν νωρίτερα στο διαδίκτυο υποστηρίζουν ότι ίσως ενσωματωθεί ένας Time-of-Flight ( ToF ) αισθητήρας στα επόμενα smartphone που είναι πιο φθηνός.

iPhone, Το Touch ID θα επιστρέψει στα iPhone τον επόμενο χρόνο;

Ωστόσο, όλα αυτά είναι πληροφορίες για τα iPhone που θα κυκλοφορήσουν τον επόμενο χρόνο, προς στιγμήν μπροστά μας έχουμε την κυκλοφορία των smartphone του 2019.

Για αυτά τα smartphone, το ερευνητικό σημείωμα του Curtis αναφέρει ότι παράγεται 3D Touch τεχνολογία που θα επιτρέπει το παρατεταμένο πάτημα των εφαρμογών ώστε να εμφανίζουν γρήγορες ενέργειες, να προβάλουν συντομεύσεις και να δείχνουν ένα μικρό δείγμα από τα μηνύματα.

Στα iPhone του 2019 όπως έχουμε δει μέχρι θα προστεθεί μία επιπλέον κάμερα στο πίσω μέρος. Τα δύο iPhone 11 και 11 Max θα έχουν OLED οθόνη και θα σημειωθεί 33% αύξηση στην μνήμη RAM. Αυτό σημαίνει ότι από τα 3GB τα smartphone θα έχουν 4GB και η παραγωγή τους θα ξεκινήσει τον Ιούλιο.

iPhone, Το Touch ID θα επιστρέψει στα iPhone τον επόμενο χρόνο;

Τέλος, στην αναφορά του Curtis λέγεται πως ένα iPhone SE 2 θα κυλοφορήσει στις αρχές του επόμενου χρόνου. Το τηλέφωνο θα έχει ίδια χαρακτηστικά με το iPhone 8. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει 4.7 ιντσών LCD οθόνη με 750 x 1334 ανάλυση και τον A11 Bionic SoC. Στις κάμερας τώρα θα έχουμε μία 12MP στο πίσω μέρος και μία 7MP στο μπροστινό μέρος.

Φυσικά όλα τα παραπάνω αποτελούν ανεπίσημες πληροφορίες και δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ότι όλα τα παραπάνω θα κυκλοφορήσουν.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos2018

Άμα κρατήσει νοτσάρα και καλύψει και τη μισή πλάτη με κάμερα…. λίγο με νοιάζει αν θα έχει και πού touch-ID.

Chris_BMW

“Τέλος, στην αναφορά του Curtis λέγεται πως ένα iPhone SE 2 θα κυλοφορήσει στις αρχές του επόμενου χρόνου. Το τηλέφωνο θα έχει ίδια χαρακτηστικά με το iPhone 8. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει 4.7 ιντσών LCD οθόνη με 750 x 1334 ανάλυση και τον A11 Bionic SoC. Στις κάμερας τώρα θα έχουμε μία 12MP στο πίσω μέρος και μία 7MP στο μπροστινό μέρος.“

Δεν στέκει αυτό . Δηλαδή ένταξη γίνεται μετάφραση αλλά δημοσιογράφοι είστε σε σαιτ τεχνολογίας . Φιλτράρεται την πληροφορία και αν έχει νόημα γράψτε το σαν είδηση .

Αυτό που περιγράφετε πάνω είναι το ήδη υπάρχον I phone 8 .Και σύμφωνα με την είδηση θα το μετονομάσουν σε Se 2 ..

Agnostos13

“Τα δύο iPhone 11 και 11 Max θα έχουν OLED οθόνη και θα σημειωθεί 33% αύξηση στην μνήμη RAM. Αυτό σημαίνει ότι από τα 3GB τα smartphone θα έχουν 4GB και η παραγωγή τους θα ξεκινήσει τον Ιούλιο”

Μα και τα XS και XS Max δεν έχουν 4gb ram?

NikosAr

Ναι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iOS iPad

iOS 17.4.1: Έρχεται η επόμενη ενημέρωση του iPhone – Τι θα περιλαμβάνει

Το iOS 17.4.1 και το iPadOS 17.4.1 αναμένεται να κυκλοφορήσουν εντός των επόμενων ημερών σε iPhone και iPad.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.