Το τριπλά αναδιπλούμενο smartphone της Huawei εμφανίζεται σε νέα πραγματική φωτογραφία

Huawei, Το τριπλά αναδιπλούμενο smartphone της Huawei εμφανίζεται σε νέα πραγματική φωτογραφία

Η Huawei εργάζεται σε ένα τριπλά αναδιπλούμενο smartphone και είδαμε μια φωτογραφία της συσκευής στα χέρια του Richard Yu, Διευθύνοντος Συμβούλου του τμήματος CBG (Consumer Business Group).

Σήμερα, ακριβώς μία εβδομάδα αργότερα, ένα άλλο πλάνο εμφανίστηκε στο διαδίκτυο και, γι’ αυτό το λόγο, μοιάζει απίθανο πια αυτές οι «διαρροές» να είναι τυχαίες. Εδώ, το στέλεχος κρατά τη συσκευή σε διπλωμένη μορφή που μας επιτρέπει να δούμε ότι είναι μια εξαιρετικά λεπτή συσκευή με ένα διογκωμένο camera island.

Huawei, Το τριπλά αναδιπλούμενο smartphone της Huawei εμφανίζεται σε νέα πραγματική φωτογραφίαHuawei, Το τριπλά αναδιπλούμενο smartphone της Huawei εμφανίζεται σε νέα πραγματική φωτογραφία

Η συσκευή αναμένεται να έχει αναδιπλούμενη οθόνη 10″ και θα πρέπει να φτάσει αυτό το φθινόπωρο πριν από τη σειρά Mate 70, η οποία έχει προγραμματιστεί για τα μέσα έως τα τέλη του Q4. Το camera island μοιάζει με το σύστημα του Mate X5. Αυτό που μπορούμε να πούμε, επίσης, είναι πωςδεν φαίνεται ιδιαίτερα παχύ ή φαρδύ στα χέρια ενός κανονικού ατόμου.

Η μπαταρία στο εσωτερικό είναι η νέα τεχνολογία Silicon-Carbon, που έχει ήδη υιοθετηθεί από πολλές άλλες εταιρείες smartphone με έδρα την Κίνα. Επιτρέπει υψηλότερη ενεργειακή πυκνότητα, ακόμη και αν δεν έχει ακόμη ανταποκριθεί στις ταχύτερες δυνατότητες φόρτισης των παραδοσιακών ανταγωνιστών της.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Δώσε πόνο Huawei, δώσε πόνο.
Γιατί πέρα από την καινοτομία και η τιμή θα μας πονέσει 😂😂😂😂

Ιωάννης jb

Το πάμε ένα βήμα παραπέρα!
Δε μας φτάνει η τσάκιση στη μέση! θέλουμε τσάκιση σε 2 σημεία!

Vendetta

Βρε ανοιξε το στομα σου (τροπος του λεγειν, στην προκειμενη χρησιμοποιησε τα δαχτυλακια σου) και πες κατι ωραιο για καμια εταιρια εκτος απο τη Sony.
Ισως να νιωσεις ομορφα και να σου αλλαξει τη ζωη…

ΥΓ: Οταν πεις κατι ομορφο κοιτα να μην εχεις κρυφη ατζεντα. Κλεινεις τα ματια, παιρνεις μια βαθια ανασα, τα ανοιγεις και το γραφεις!!!

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Θα είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ! Πιθανόν στην αρχή να μην είναι ολοκληρωμένο αλλά λόγο marketing να πουλήσει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Huawei

Huawei Mate XT Ultimate: “Ζαλίζει” το κόστος επισκευής

Το Mate XT Ultimate της Huawei είναι το πρώτο τρίπτυχο smartphone στον κόσμο, ένα πραγματικά μοναδικό προϊόν, το οποίο κοστίζει και πολύ ακριβά.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A16 5G: Render αποκαλύπτει το σχεδιασμό του

Το Samsung Galaxy A16 5G φημολογείται ότι θα φτάσει τον Δεκέμβριο και ένα render που διέρρευσε αποκαλύπτει πώς θα μοιάζει.

Smartphones Apple featured iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro: Πόσο πιο γρήγορο είναι το τσιπ A18 Pro σε σύγκριση με το A17 Pro

Ένα πέρασμα από το Geekbench 6 φαίνεται πως έκανε το τσιπ A18 Pro που βρίσκεται στα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S25 Ultra: Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες του που διέρρευσαν

Το Samsung Galaxy S25 Ultra αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Ιανουάριο αλλά ήδη διέρρευσαν τα πρώτα render της συσκευής.