Το Xiaomi με κάμερα 48MP είναι το Redmi Pro 2 με Snapdragon 675;

Xiaomi κάμερα 48MP Redmi Pro 2 Snapdragon 675, Το Xiaomi με κάμερα 48MP είναι το Redmi Pro 2 με Snapdragon 675;
Ο συν-ιδρυτής και Πρόεδρος της Xiaomi, Lin Bin, είχε ανακοινώσει ένα νέο smartphone με κάμερα 48MP το οποίο θα παρουσιαστεί τον Ιανουάριο και φαίνεται να γίνεται γνωστές οι πρώτες λεπτομέρειες για αυτό μέσω teaser poster που δημοσιεύθηκαν στο Weibo.
Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως το smartphone με την κάμερα των 48MP θα ήταν το Xiaomi Mi 9 αλλά τελικά ίσως κάτι τέτοιο δεν ισχύει μιας και τα δύο teaser poster αναφέρουν το όνομα της αναμενόμενης συσκευής να είναι το Redmi Pro 2. Επιπλέον, σε ένα από τα δύο teaser εμφανίζεται πως στο εσωτερικό του Redmi Pro 2 θα βρίσκεται ο επεξεργαστής Snapdragon 675, χωρίς να γίνει γνωστή κάποια άλλη λεπτομέρεια σχετικά με τη RAM και τον αποθηκευτικό χώρο.
Μια ακόμη φήμη αναφέρει πως η οθόνη του smartphone θα έχει punch-hole selfie κάμερα στην οθόνη, δηλαδή την κάμερα μέσα σε τρύπα τοποθετημένη κάτω από την οθόνη έτσι ώστε να μην υπάρχει notch, κάτι το οποίο αν γίνει θα συμβεί για πρώτη φορά σε smartphone της Xiaomi, ενώ υπάρχουν ακόμα πιθανότητες να έχει το πίσω μέρος καλυμμένο από γυαλί.
Xiaomi κάμερα 48MP Redmi Pro 2 Snapdragon 675, Το Xiaomi με κάμερα 48MP είναι το Redmi Pro 2 με Snapdragon 675;
Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Η Χιαομι το 2019 θα δώσει πολύ πόνο!!! 🤔😜

KnightRider

Ρε μανία με τα Megapixel…
Bάλτε κάναν αισθητήρα της προκοπής και αφήστε αυτούς τους μικρούς άθλιους αισθητήρες τύπου “1/2.55” και βάλτε επιτέλους λίγο μεγαλύτερους (1 ιντσα έστω) + αφαιρέστε αυτά τα άθλια softwareρικά improvements γιατί φαίνονται λες και είναι πλαστική κούκλα.
Αφήστε τα megapixels και βάλτε καλύτερους αισθητήρες !!!

Giannis

Όταν έχεις να μπλέξεις με κόσμο που κοιτάνε πόσα mp έχει μια κάμερα σε κινητό και όχι τη αισθητήρα θα πουλήσει περισσότερο

NikosAr

Ποσότητα και οχι ποιοτητα …. μα τι λετε τωρα … οι ανατολιτες ξερουν καλυτερα τι θελετε

Nikopoup

Με SD 675 ανήκει στη μεσαία κατηγορία εκεί και αποτελεί μια ακόμα επιλογή για κάποιον που θέλει αυτό το feature αλλά που να το σκεφτούν μερικοί χρήστες του techblog. Αυτά τα κόμπλεξ..

John Real

Ο αισθητηρας ειναι λογικα ο Sony IMX586 που ειναι οτι καλυτερο εχουν βγαλει οι Ιαπωνες το τελευταιο διαστημα. Οποτε καλο ειναι να ψαχνουμε πρωτα και μετα να μιλαμε.

KnightRider

@John Real
Για την Xiaomi μιλάμε που εδώ ακόμα έχουν απαίσια καταγραφή ήχου (χειρότερα και από ένα low end samsung κινητό ) + που σε κάθε κινητό βάζει συνέχεια “1/2.55” με ψεύτικα improvments.
Πριν 6 χρόνια η Nokia έβγαλε το 808 PureView με 41MP το οποίο εκεί έχει ουσία να βγάζει 41MP γιατί έβαλε αισθητήρα με μέγεθος 1/1.2
Εδώ πριν μήνες λέγανε ότι θα βλέπαμε τον αισθητήρα IMX586 στο Xperia XZ3 αλλά η Sony του έβαλε έναν 1/2.3 — σιγά τώρα μην κάτσει να βάλει η Xiaomi πρώτη τον IMX586 που ακόμα δεν υπάρχει σε καμία συσκευή + που η Xiaomi κουμπώνει στα περισσότερα συνέχεια midrange chipsets.

Theo

Knightrider χαλάρωσε λίγο βρε κάνεις λες και σε χαλάει να παίρνεις συσκευή 200 η 250€ ναι να είναι υπερπλήρης σε όλα

Theo

και*

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.