To Xiaomi Mi 10s ανανεώνει την γκάμα με αέρα 5ης Γενιάς

, To Xiaomi Mi 10s ανανεώνει την γκάμα με αέρα 5ης Γενιάς

Το Xiaomi Mi 10s είναι μία πρόταση της εταιρείας για όσους θέλουν να αποκτήσουν μία συσκευή με δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα 5G. Δεν είναι λίγοι όσοι θεωρούν ότι η Xiaomi το έχει παρακάνει με τις πολλές εκδόσεις στην κάθε οικογένεια μοντέλων της.

Πολλά είναι τα σχόλια για το ότι το Xiaomi Mi 10s έρχεται αρκετά κοντά στο Xiaomi Mi 11, κάτι που ενδέχεται να δημιουργήσει μία σύγχυση στο καταναλωτικό κοινό, αλλά είναι αλήθεια ότι η Xiaomi είναι μία εταιρεία που πάντοτε είχε μεγάλο εύρος στην γκάμα της.

Αναφορικά με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το Xiaomi Mi 10s έχει στο εσωτερικό του τον Qualcomm Snapdragon 870, με την οθόνη του να έχει διαγώνιο 6.67 ιντσών, σε ανάλυση Full HD, με συχνότητα 90 Hz και τεχνολογία AMOLED.

Στο πίσω μέρος υπάρχει τετραπλό setup στις κάμερες, με την κύρια να είναι στα 108 Megapixel, πλαισιωμένη από μία ultra wide στα 13 Megapixel και δύο ακόμα στα 2 Megapixel, η μια για macro και η άλλη για το βάθος. Η μνήμη RAM είναι 8 GB και η ROM 128 GB.

H τιμή του μοντέλου στις ΗΠΑ υπολογίζεται στα 510 δολάρια. Πιστεύετε ότι έχει υπερβολικά πολλά μοντέλα στην γκάμα της η Xiaomi; Γράψτε μας την άποψή σας με ένα σχόλιο.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κωνσταντίνος

Σαφέστατα έχει πολλά μοντέλα. …2 με 3 κάθε χρόνο. …Σε σχέση με το Redmi K40 ποιο θα μου προτείνατε για αγορά?ΥΓ Με ενδιαφέρει ποιο πολύ το θέμα ταχύτητας και όχι τόσο πολύ η κάμερα. Σας ευχαριστώ πολύ.

SUPS 👨‍⚖️

ίδιο cpu έχουν δεν νομίζω ότι θα έχουν αξιοσημείωτες διαφορες στη ταχύτητα οπότε άλλο πρέπει να γίνει το κριτήριο επιλογής σου….

ironman mark 45 αισίως....

το redmi k 40 αφορά την αγορά της Κίνας. Δεν υπάρχει ακόμα “global” μοντέλο. Το mi 10 s το ίδιο. αυτή την στιγμή στην αγορά υπάρχει το mi10t pro. sd856, 144hz fhd , -lcd όμως-, 33w fc, κτλπ, μια πολυ καλη αγορά. Αλλιώς περιμένεις για την “global” έκδοση του k40 (μάλλον σαν mi11t pro) ή του mi11 lite εάν θες sd888. βέβαια εάν δεν βιάζεσαι, κάποια στιγμή το mi 11 θα είναι στην περιοχή των 500/600 ευρώ δλδ με 200ευρώ παραπάνω θα έχεις “τούμπανο”… στο skroutz μπορείς βέβαια να βρεις και το mi 10 το οποίο σαφώς ένα χρόνο μετά παραμένει “θηρίο”.

Ironman mark 45 αισίως...

Έχω γράψει sd856 κατά λάθος! Είναι βέβαια sd865!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones featured

Ulefone Armor Pad 3 Pro: Tablet με μπαταρία 33.280 mAh που δε νιώθει τίποτα

Η Ulefone θα αποκαλύψει ένα νέο ανθεκτικό tablet με το όνομα Armor Pad 3 Pro το οποίο θα έρχεται με εκπληκτική μπαταρία 33.280 mAh.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσε (και) η τιμή – Πόσο ακριβότερο θα είναι από το 7a;

Μια ακόμα είδηση έρχεται από το μέτωπο της Google και αυτή τη φορά αφορά το Pixel 8a και συγκεκριμένα την τιμή του.