To Xiaomi Mi 11 Lite κάνει την πρώτη… δειλή του εμφάνιση

, To Xiaomi Mi 11 Lite κάνει την πρώτη… δειλή του εμφάνιση

Μία φωτογραφία κακής ποιότητας στο Διαδίκτυο είναι αρκετή για να πυροδοτήσει τη φημολογία γύρω από το Xiaomi Mi 11 Lite. To μοντέλο Lite θα είναι μία υποδεέστερη έκδοση του Mi 11 το οποίο σύντομα θα παρουσιαστεί επίσημα.

Η διαφορά με τα υπόλοιπα μοντέλα της οικογένειας Mi 11 είναι ότι το Mi 11 Lite της Xiaomi δεν θα έχει κυρτή οθόνη. Αναφορικά με τα υπόλοιπα τεχνικά του χαρακτηριστικά, θα υπάρχει μνήμη RAM στα 6 GB και λειτουργικό σύστημα Android 11 με το MIUI 12 Interface.

, To Xiaomi Mi 11 Lite κάνει την πρώτη… δειλή του εμφάνιση

Προφανώς και δεν περιμένει κανείς να βρει τον Qualcomm Snapdragon 888 στην Lite έκδοση, αλλά και σε αυτό το μοντέλο αναμένεται να υπάρχει επεξεργαστής οχταπλού πυρήνα, με μέγιστη συχνότητα λειτουργίας τα 2.3 GHz. Υπάρχουν, πάντως, κάποιες φήμες που θέλουν το Xiaomi Mi 11 Lite να έρχεται με τον Snapdragon 755.

Άλλες πληροφορίες που κυκλοφορούν διαδικτυακά, κάνουν λόγο για μπαταρία χωρητικότητας 4150 mAh, λειτουργία 5G, κύρια κάμερα στα 64 Megapixel και οπτικό ζουμ 5x και εννοείται προσιτή τιμολογιακή πολιτική. Για να δούμε…

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.