To Xiaomi Mi 11 Ultra τα… σπάει στο DxOMark

, To Xiaomi Mi 11 Ultra τα… σπάει στο DxOMark

To Xiaomi Mi 11 Ultra δείχνει τα… δόντια του και στο benchmarking, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που δημοσιεύει το DxOMark. Σε μια πρώτη ανάλυση των δεδομένων από τις επιδόσεις της κάμερας, το DxOMark του δίνει πολύ μεγάλο σκορ.

Εν αναμονή της πλήρους ανάλυσης των δυνατοτήτων του camera benchmarking του DxOMark για το Xiaomi Mi 11 Ultra, δημοσιεύονται κάποια πρώτα συμπεράσματα που δικαιολογούν το hype που είχε δημιουργηθεί για το σύστημα imaging που φέρει το νέο smartphone της Xiaomi.

Συνολικά, σε μία πρώτη αποτίμηση το DxOMark δίνει στο Xiaomi Mi 11 Ultra σκορ 143, αφήνοντας πίσω με διαφορά τον μέχρι σήμερα βασιλιά της κατηγορίας που δεν ήταν άλλος από το Huawei Mate 40 Pro+.

Ορθά εδώ πολλοί έχουν σπεύσει να εκφράσουν ενστάσεις στο ότι δεν θα πρέπει να παίρνει κανείς τοις μετρητοίς την άποψη ενός camera benchmarking site, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι αξιόλογο να αναφερθεί ότι σημειώνονται τόσο υψηλά σκορ. Αναμένουμε να δούμε και τις υπόλοιπες αξιολογήσεις, ενώ είναι δεδομένο ότι περιμένουμε πώς και πώς να πάρει το Xiaomi Mi 11 Ultra στα χέρια του ο Κώστας και αφότου αναλάβει τη συσκευασία το μαγικό κοπίδι του να αρχίσει τις φωτογραφίες.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Babis

1200€. Τρελή τιμή. Μπορώ να αγοράσω dslr + 2 φακούς και κινητό σε χαμηλότερη τιμή. Αυτό θα κάνω.

jonjon

Ακριβό όπως όλες η ναυαρχίδες! Έχει τα πάντα και στα χαρτιά είναι το καλύτερο! Και και εγώ θα ήθελα να κάνει 700 ευρώ αλλά δυστυχώς δεν γίνεται αφού βλέπει Xiaomi ότι υπάρχει ρεύμα και αγοραστικό κοινό λογικό είναι να κάνεις αυτές τις τιμές.

Ovelix

Ειδικά εκεί που ανοίγεις την συσκευασία, ανοίγεις για πρώτη φορά το κινητό των 1200€, σου βγάζει ειδοποίηση πως σε 5 λεπτά θα σβήσει και ψάχνεις να βρεις τον φορτιστή και το καλώδιο και συνειδητοποίεις πως τα έχουν αφαιρέσει σπάει και το κινητό, στην κυριολεξία γιατί το πέταξες στον τοίχο.

Γιάννης

Ολα τα κινητά έρχονται φορτισμένα απο το κουτί μέχρι το 50-60% που σου φτάνει για μία ημέρα (εκτός και μιλάμε για κάνα iphone που έχουν αστείες χωρητικότητες). Και εγώ δεν συμφωνώ με την έλλειψη φορτιστή αλλά να μην γράφουμε και υπερβολές.

Ironman mark 45 αισίως...

Μερικές φορές καλό είναι να κάνουμε μια έρευνα πριν σχολιάσουμε. Η xiaomi δεν βάζει φορτιστή στη Κίνα, και εκεί ακόμα σου δίνει την επιλογή να τον πάρεις δωρεάν έξτρα. Στην Ευρώπη έρχονται με φορτιστή στη συσκευασία.

Chris_BMW

Το τερμάτισαν στο DXO ..

Δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα πλέον οι Κινέζοι ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.