To Xiaomi Mi 6X έρχεται σε πέντε χρώματα

To Xiaomi Mi 6X, To Xiaomi Mi 6X έρχεται σε πέντε χρώματα

To Xiaomi Mi 6X θα γίνει διαθέσιμο, όχι σε ένα ή δύο, αλλά 5 χρώματα. Ύστερα από την αποκάλυψη της ημερομηνίας της επίσημης ανακοίνωσής του που θα γίνει μέσα στον Απρίλιο, σύμφωνα με νέα ανάρτηση στο δίκτυο Weibo, η συσκευή θα παρουσιαστεί στις εξής χρωματικές εκδοχές, Cherry Pink, Flame Red, Sand Gold, Glacier Blu και Black.

Έτσι έχουμε επιλογή ανάμεσα στο απαλό ροζ, στο έντονο κόκκινο, στο χρώμα της άμμου, στο απαλό γαλάζιο και στο παραδοσιακό μαύρο. Αυτό θα είναι και το πρώτο smartphone της Xiaomi που θα λανσαριστεί σε τόσα χρώματα.

Το Xiaomi Mi 6X που στην παγκόσμια έκδοσή του αναμένεται να κυκλοφορήσει ως Xiaomi Mi A2, το περιμένουμε βάσει προηγούμενων διαρροών με Snapdragon 626 SoC, χρονισμένο στα 2.2GHz και Adreno 506 GPU για τον τομέα των γραφικών.

Σε ό,τι αφορά στις επιλογές της μνήμης η κινέζικη συσκευή θα πωλείται σε δύο εκδόσεις με 4GB RAM και 64GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου ή 6GB και 128GB, αντίστοιχα. Επίσης, θα υπάρχει η υβριδική θύρα υποδοχής για κάρτες microSD (μέχρι 128GB) ή επιλογή χρήσης δεύτερης κάρτας SIM.

Η οθόνη θα είναι μεγέθους 5.99 ιντσών ανάλυσης FullHD+ 1080×2160 pixels σε αναλογία 18:9. Στην πίσω πλευρά της συσκευής θα υπάρχει η κύρια διπλή κάμερα στα 20MP και 8MP, ενώ η εμπρόσθια θα είναι στα 20MP. Στην πίσω όψη του Mi 6X θα βρίσκεται και ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

To Xiaomi Mi 6X θα κυκλοφορήσει με λειτουργικό σύστημα Android 8.1 Oreo και μπαταρία χωρητικότητας 2.910mAh, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι θα προσφέρει τη δυνατότητα σύνδεσης ακουστικών μέσω της θύρας των 3.5mm.

Αυτές είναι οι χρωματικές εκδοχές του Xiaomi Mi 6X σύμφωνα με τα αναρτημένα posters.

To Xiaomi Mi 6X, To Xiaomi Mi 6X έρχεται σε πέντε χρώματα

To Xiaomi Mi 6X, To Xiaomi Mi 6X έρχεται σε πέντε χρώματα

To Xiaomi Mi 6X, To Xiaomi Mi 6X έρχεται σε πέντε χρώματα

To Xiaomi Mi 6X, To Xiaomi Mi 6X έρχεται σε πέντε χρώματα

To Xiaomi Mi 6X, To Xiaomi Mi 6X έρχεται σε πέντε χρώματα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.