Το Xiaomi Mi 8 έρχεται Ευρώπη τον Αύγουστο με τιμή 480 ευρώ;

το Xiaomi Mi 8, Το Xiaomi Mi 8 έρχεται Ευρώπη τον Αύγουστο με τιμή 480 ευρώ;

Το Mi 8 θα έρθει αρχικά σε δύο εκδόσεις αναφορικά με τη μνήμη, 6GB RAM + 64GB αποθηκευτικού χώρου, καθώς και 6GB RAM + 128GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ τα διαθέσιμα χρώματα θα είναι το μαύρο και το μπλε. Όσον αφορά τώρα στην τιμή του στην Ευρώπη το Xiaomi Mi 8 είναι εισηγμένο στην Ελβετία στην τιμή των 549 και 599 φράγκων, ανάλογα με την έκδοση. Αυτό ισοδυναμεί με σχεδόν 480 ευρώ για την 64άρα έκδοση και 520 ευρώ για την 128άρα.

Αν ισχύουν τα παραπάνω η συσκευή έρχεται αρκετά πιο ακριβά εν συγκρίσει με τις τιμές στην Κίνας (κάτι που το περιμέναμε έτσι κι αλλιώς) αλλά και πάλι αρκετά φθηνότερα σε σύγκριση με τις κορυφαίες ναυαρχίδες άλλων κατασκευαστών.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dim

Μήπως εννοείτε iPhone X αντι για Xiaomi Mi 8

NtinosMD

Πανε οι καιροι που αγοραζες ενα κινητο με τη μια και ουτε το σκεφτοσουν… οπως επισης και τελος το τσιπουρο 1,80 με μεζε. Τι καιροι αυτοι θεε μου. Ας μας σχωρεσει η νεα γενια…. we fucked up!

Jimis

@Dim Ναι αυτό εννοούν οπότε τρέξε να προλάβεις..

Vladimiros

Για όποιον δεν γνωριζει και πολλα για κινητα..ανετα λεει ωπ το Iphone X σε χαμηλη τιμη!! Μιλαμε απο πισω ειναι ολοιδιο λες και συναιργαζονται αυτες οι εταιριες..
Το μονο που παραδεχομαι για τα Xiaomi ειναι οι σχετικα καλες τιμες..τιποτα αλλο ομως!

Jimis

@Vladimiros ,την παραδέχεσαι για το δακτ. αποτύπωμα κάτω απο την οθόνη?? (explorer edition)
Ωπ! Να μια μικρή διαφορά απο το Χ..

vladimiros

Σιγα ρε συ Jimi,ενταξει δακτυλικο αποτύπωμα κάτω απο την οθόνη ωραια, καποια εταιρια θα προλαβαινε να το βαλει κ ετυχε η xiaomi, αν ειναι η πρωτη κιολας…ωραια μαγκια εκανε η Oppo με το συρωμενο μερος να βγαινει η καμερα (αν και αυτο θα δειξει κατα ποσο βολευει)
Εγω σταθηκα ποιο πολυ με την κατασκευη του Mi 8 που οι καμερες πισω ειναι ολοιδιες και οχι μονο αυτο..αλλα αφου μιλαμε για την Xiaomi οκ…δεν ειναι καμια σοβαρη εταιρια οπως Sony η Htc να εχει την δικη τις ταυτοτητα..μεχρι και το mi mix 2s το αλλαξε και το εκανε αλα iphone.. καμια σχεση με το απλο mi mix2..τωρα γινομαι σαν τον giannikli αλλα τι να κανω χαχα!!
Και πριν προλαβεις να πεις η Xiaomi ειναι ομως στην τεταρτη θεση και η Sony πολυ πιο κατω..

Jimis

Κοίτα να δεις vladimiros.. Γενικά υπάρχει, απο τις κινεζικές εταιρείες, η τάση της αντιγραφής, σε ότι “πηγαίνει καλά”.οκ.
Εγώ, που είμαι καταναλωτής, δεν θα πάρω το προϊόν επειδή πχ έχει έτσι τις κάμερες,σαν το iphone? Αν είναι “τίμιο”, εννοείται θα το πάρω!!(το mix 2s πραγματικά είναι τίμιο και κορυφαίο σε επιδόσεις,μιας και αναφέρθηκες εκεί)
Εσύ έχεις άλλα κριτήρια.. Δεκτόν.Δώσε 700 να πάρεις sony με bezels του 2007, ή htc που λογικά το κομμάτι smartphone, θα το αφήσει λόγω ανταγωνισμού, αν δεν κάνει κάτι τρανταχτό.
Οι πωλήσεις είναι ο καθρέφτης μιας σοβαρής εταιρείας.(για σοβαρή εταιρεία που είπες).
Το notch, πήγαν και το έβαλαν και η oneplus

Baiosss

Οι ίδιοι οι άνθρωποι της Xiaomi έχουν δηλώσει ουκ ολίγες φορές πως θεωρούν τα iPhone πολύ καλά τηλέφωνα, που αρέσουν στους Κινέζους καταναλωτές και πως γί αυτό την αντιγράφουν τόσο στεγνά.
Αυτός είναι και ο λόγος φυσικά που η Apple είναι σχεδόν “ανύπαρκτη” στην κινεζική αγορά smartphones. Γιατί όλοι παίρνουν το ίδιο πράγμα, με άλλο λειτουργικό και πολύ πιο φθηνά με αντίστοιχη σχεδόν ποιότητα .

Don Mitso Mou

Δεν το λες και ανύπαρκτο το 15% share

Baiosss

Γι αυτό και το έβαλα σε εισαγωγικά. Αλλά όταν έχεις μεγαθήρια όπως Oppo, Vivo, Huawei και την Samsung από την άλλη μεριά, και πολύ της είναι της Apple.

Don Mitso Mou

Η Apple απέναντι στα “μεγαθηρια” ειχε 12δις κέρδη μόνο στην Κίνα.

Karl

Πλάκα έχετε… Να πάρω ποπ κορν…

Gp

Το 15% της Κίνας ισοδυναμεί με τον πληθυσμό της μισής Ευρώπης. Είναι τεράστιο νούμερο.

Σταύρος Χρι

Η Appleτα πάει περίφημα στην Κίνα. Το mi8 είναι πανέμορφο οπως πανέμορφο είναι και το iPhone x. Η τιμή της συσκευής είναι κάτω του ανταγωνισμού και η κάμερα του πιάνει κορυφαία σκορ (τουλάχιστον στα νούμερα) στο Dxomar. Και τώρα οι πραγματικοί λόγοι που αξιζει να την αγορασεις.. Η συσκευή σίγουρα 100% (κόβω το κεφάλι μου) θα είναι απίστευτα γρήγορη χωρίς ίχνος λαγκ (όπως κάθε συσκευή της εταιρείας ακόμα και συσκευές των 100€) θα έχει αυτονομία μπαταρίας ανώτερη του ανταγωνισμού και υποστήριξη για καιρό που δεν την βρίσκεις σε άλλες εταιρίες (όπως μας έχει συνηθίσει η xiaomi) Από εκεί κι πέρα υπάρχουν και πολλοί αλλοι λόγοι να μην την αγορασεις..

GS

H Χiaomi αρχίζει και με απογοητευει πάρα πολύ.Ξεκίνησε να βγάζει τρέλα και πολύ δυνατά κινητάκια (Redmi Note 3 Pro,Redmi 3,Redmi 4 Pro,Mi Max,Mi5,Mi6,Mi Note).Αρκετά αξιόπιστα κινητά σε καλές τιμές.Πλεόν κάνει πολλά βήματα πίσω και απογοητεύει.Σχεδιαμός (ολόιδιο με το X είναι),επεξεργαστές (αντί να ανεβαίνει κατεβαίνει),μπαταρίες (από 4000 και 5000 mah πέφτει στα 3000 και 3700mah).Και να πω την αλήθεια ούτε το Redmi 5 ούτε το RedmiNote 5 με εντυπωσίασαν αρκετά γιατί μοιάζουν αρκετά στο iphone όπως και οι σχεδιασμοί των καμερών (βάζοντας και το S2 μέσα).Έχει ξεμείνει από ιδέες και εξαρτάται από τους υπόλοιπυς.Για μένα είναι κρίμα γιατί έχει πάρει την κατηφόρα αυτή η εταιρεία και την υποστήριζα και μάλιστα πολύ.
Too bad Xiaomi.

Ioannis

Κινηταρα. Τουλάχιστον στη θεωρία είναι τοπ να δούμε και στην πράξη βεβαια. Πλέον αρκετούς δεν τους ενδιαφέρει η μάρκα αλλά κατά πόσο κάτι είναι vfm. Εδώ σου δίνει 6gb ram 128gb rom , AMOLED display , SD 845, δυνατή κάμερα μπρος πίσω, καλή αυτονομία μπαταριας, και γενικά αξιοπιστία Xiaomi με συχνά Updates κλπ στα 520 ευρώ αρχική τιμή για Ελλάδα ,(ίσως από 400ευρω αν είναι αξιόπιστες οι πηγές για τιμές να το φέρεις από Κίνα ). Όταν άλλοι ζητάνε 700 και 800 ευρώ για κάτι παραπλήσιο ή έστω σε κάποια σημεία ελαφρώς καλυτερο… Αυτή τι στιγμή κρατάω στα χέρια μ το S7 edge ( το έχω εδώ και 14 μήνες ) και πριν λίγες μέρες αγόρασα το Redmi Note 5 Ai. Το ένα μου κόστισε 180 ευρώ (4/64) και το άλλο 590 και προσπαθώ να καταλάβω πώς εξηγείται αυτή η χαοτική διαφορά τιμής σε θεμα με την πραγματική διαφορά που έχουν στην πράξη πλέον τα δύο κινητα. Σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι το Samsung είναι χειρότερο απλά αυτή η μικρή διαφορά που έχουν δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει κανείς πλέον να δώσει αλλά 400 ευρω. Οπότε κάνεις κάποιες λογικές μικρές παραχωρήσεις σε κάποια πράγματα και έχεις το ίδιο σχεδόν… Συνέχεια »

Σταύρος Χρι

@Ioannis ακριβώς όπως τα λες είναι φίλε….

alxgiann

@Ioannis To κρατάω πλέον στο χέρι μου και εγώ. Το πήρα για προσωρινή συσκευή αλλά από αυτά που βλέπω μάλλον δεν φύγει γρήγορα από τα χέρια μου..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.

Smartphones Xiaomi

Με το Xiaomi 14 Ultra γυρίστηκε η ταινία “Roma Noir” – Οι λειτουργίες που εντυπωσίασαν

To Xiaomi 14 Ultra αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο ισχυρά τηλέφωνα για φωτογραφία στην αγορά, ωστόσο η εταιρεία προσβλέπει και σε δημιουργία ταινιών.