To Xiaomi Mi 8 ξεπούλησε στην Κίνα μέσα σε 1,5 λεπτό

To Xiaomi Mi 8, To Xiaomi Mi 8 ξεπούλησε στην Κίνα μέσα σε 1,5 λεπτό

To Xiaomi Mi 8 παρουσιάστηκε επίσημα την περασμένη εβδομάδα στην Κίνα και χθες έλαβε χώρα το πρώτο flash sale με τη συσκευή να ξεπουλάει μέσα σε 1,5 περίπου λεπτό. Για την ακρίβεια, η νέα ναυαρχίδα σύμφωνα με τον κατασκευαστή έγινε sold out μέσα σε 1 λεπτό και 37 δευτερόλεπτα.

Αυτό που παραμένει άγνωστο ωστόσο είναι πόσες συσκευές διέθεσε η εταιρεία μέσω του Mi.com ή και άλλων συνεργαζόμενων καταστημάτων που συμμετείχαν στην ενέργεια. Το επόμενο flash sale πάντως είναι προγραμματισμένο για τις 12 Ιουνίου κι ευελπιστούμε τότε να έχουμε στη διάθεσή μας περισσότερα στοιχεία.

Το Mi 8 εκτός από κορυφαία ναυαρχίδα αποτελεί και ένα value for money μοντέλο με ιδιαίτερα ελκυστική τιμή. Με κόστος από CNY 2699, περίπου €360, είναι αυτή τη στιγμή το πιο οικονομικό μοντέλο της αγοράς με Snapdragon 845 SoC γεγονός που το κάνει ιδιαίτερα δημοφιλές.

Το νέο μοντέλο έρχεται με 6.21 ιντσών Super AMOLED οθόνη, διπλή κάμερα 12MP f/1.8 + 12MP f/2.4, 20MP selfie κάμερα, AI χαρακτηριστικά, ξεκλείδωμα της συσκευής μέσω Infrared Face Unlock, αποθηκευτικό χώρο από 64GB, 6GB RAM και premium κατασκευή από γυαλί και μέταλλο.

To Xiaomi Mi 8 θα είναι σύντομα διαθέσιμο σε επτά αγορές εκτός Κίνας, στην Αίγυπτο, στην Ισπανία, στην Ινδία, στην Ιταλία, στη Ρωσία, στη Γαλλία και στο Βιετνάμ.

To Xiaomi Mi 8, To Xiaomi Mi 8 ξεπούλησε στην Κίνα μέσα σε 1,5 λεπτό

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

29 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dim

——- ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ από iPhone X ——-

george

Ναι αλλα με 400 ευρω και οχι 1200

Nikopoup

Κριμα για την εταιρία που έφερε το bezeless να βγάζει κινητό με αυτό το πράγμα πάνω. Μπορούσε και πολύ καλύτερα. Στα χαρακτηριστικά amoled, 845, face recognition, λένε super camera και αποτύπωμα στην οθόνη σε τιμή 30% κάτω από τις άλλες ναυαρχίδες. Θα δούμε σύντομα πόσο καλό θα είναι.

Jimis

@Dim Εεελα ρε φίλε…Η πρώτη εταιρεία που το έκανε παίζει να είναι…

NikosAr

Νομίζω η ποιο αξιόλογη εταιρεία αυτή τη στιγμή value for money ! Χωρίς τυμπανοκρουσίες και φανατικούς σταυροφόρους

Νικος

Λογικο να ξεπουλησει…Κινηταρα σε σουπερ τιμη..Η Xiaomi η εταιρια που σε μερικα χρονια θα ξεπερασει Samsung,Apple,Huawei

Karl

Ρε μην ζοριζεστε… Εντάξει… Δεν πειράζει που σας γλενταει η xiaomi. Θα μάθετε και εσείς σε λίγα χρόνια… 😜😜😜

Ioannis

Άσε τους άλλους να κοπανανε 800αρια και 1000αρικα για κινητό και στο τέλος να τους γλένταει η χιαομι με 400 ευρώ

ΚώσταςD.

Γνώμη μου είναι ότι είναι πιο όμορφο από το iphone x και φυσικά με κορυφαία χαρακτηριστικά σε σούπερ τιμή!

wave

Το μαϊμού τέλει μπανάνα;

dimitris

Θα έρθει ελλάδα γνωρίζει κανένας?

Nikopoup

@wave τόσο πολύ σ αρέσουν οι μπανάνες και τις αναφέρεις σε κάθε άρθρο?

forneverarrow

Εντάξει ρε παιδιά, όμορφο κινητό και πλήρες. Μην το τερματίζετε όμως. Πάρτε το και χαρείτε το όσοι θέλετε και αφήστε μας εμάς να τα σκάμε στην Apple. Απλά για την ιστορία, το iPhone 5s θα τρέχει iOS 12 σε λίγο καιρό όπως το 8 και το X… Η Xiaomi τι έχει να πει για το θέμα;;

wave

@Nikopoup Είναι η δεύτερη φορά που το αναφέρω και το αναφέρω επειδή θεωρώ ότι είναι μαιμου κινητό. Ωστόσο δεν θα σε βάλω αφεντικό σε τί γράφω και σε τί δεν γράφω, Αν δεν σου γουσταρουν οι αντίθετες απόψεις φτιάξε ένα δικό σου site και ότι σε τσούζει διεγραψε το. Το κατάλαβες ή θες να σε ταίσω καμία μπανάνα?

Nikopoup

@forneverarrow λάθος εταιρία βρήκες να την πεις για τις αναβαθμίσεις. Ας ελπίσουμε όμως να μην σέρνονται όπως είχε γίνει με την προηγούμενη έκδοση. Ipad 4 mini

Nikopoup

@wave είναι από τις μπανάνες που τρως εσύ ή από τις chicita? Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις αντίθετες απόψεις ίσα ίσα που μ αρέσει ο διάλογος αλλά δεν μου αρέσουν τα σχόλια τύπου δημοτικού αν φυσικά το έχεις βγάλει και καταλαβαίνεις τι εννοώ

bill

να ρωτησω κατι?
ολοι γράφετε οτι. αντιγραψε την αππλε κ. τέτοιες ηλιθιοτητες
η αππλε. δν. αντεγραψε essential και mi mix?
αρα αμα. οι αλλες αντεγραψαν καπου γτ παμε. στον προηγουμενο. αντιγραφεα κ οχι στον εξαρχης δημιουργο?

forneverarrow

@nikopoup δεν υπάρχει πιο κατάλληλη εταιρία να πεις για αναβαθμίσεις. Έχω iPad mini 2 και πάει άψογα με το 11.4. Για το iPhone 8 δεν το συζητώ, ενώ το iOS 12 εστιάζει σε performance για τις παλιές συσκευές. Προτιμώ να έχω τα τελευταία features στην ίδια ώρα με τις πρόσφατες συσκευές παρά να έχω πάντα ξεπερασμένο android. Ποσό μάλλον αν πάρω ένα νέο android flagship τώρα (ένα μήνα πριν την κυκλοφορία του android p) και πρέπει να το δουλεύω με Oreo μέχρι τα Χριστούγεννα στην καλύτερη!

Nikopoup

@forneverarrow εγώ με τις πρώτες εκδόσεις του 11 είχα θέμα στο 4 mini αλλά τώρα έχεις αλλάξει επίπεδο. Το 6s με την αλλαγή μπαταρίας ζωντάνεψε και αυτό. Σ αυτό το πράγμα είναι πολύ μπροστά η Apple.

mech.al.

Το mi2 του 2012 πριν κατι μηνες πηρε το MIUI 9 και τις τελευταίες security patches, κινητο 4 ετών, έτσι το λέω πληροφοριακά… Πέρυσι που ήμουν εξωτερικό λόγο δουλειάς αγόρασα το mi6 στα 320 ευρώ, το οποίο δουλεύει άψογα, φέτος αν μου δωθεί η ίδια ευκαιρία το πρώτο που θα κανω είναι να αγοράσω το mi8…

hayate

Οι αναβαθμίσεις τις apple βαραίνουν πολύ τις παλιές συσκευές, μην ακούτε αυτά για τα 5 χρόνια αναβάθμιση. Είμαι παθών σαν τον φίλο από πάνω. Κι επίσης ποια νέα features!? Αφού με το σταγονόμετρο τα δίνει όλα. Τα περισσότερα emojis είναι νέα features? Καλύτερα ένα σταθερό λογισμικό με λίγες αναβαθμίσεις πάρα κάθε χρόνο αναβάθμιση και κάθε χρόνο πιο αργό.

tOnY

Εγω πλεον ξεχωριζω δυο μεγαλες κατηγοριες ανθρωπων.ενας που μπαινει σε τεχνολογικα σαιτ ,ενημερωνεται συζηταει και τελος κανει τις αγορες που κρινει και την δευτερη κατηγορια που κανει ολα τα προηγουμενα αλλα επιπλεον συνεχιζει και μπαινει στα σαιτ να υποστηριξει ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ την αγορα που εκανε σε ολους τους υπολοιπους.Τα κινητα πλεον ειναι η υποτιθεμενη ¨σχεσ用που θα υπερασπιζομασταν στον δρομο οταν θα μας την εθιγαν.Ειναι ερωτικη η σχεση στανταρ.Σας μιλαει ? Σας σιγοψυθιριζει στο αυτι το βραδυ απο το κομοδινο το galaxy S9+ και σας λεει μπες στα φορουμ να με υποστηριξεις για τα 900 ευρω που εδωσες για παρτη μου μωρο μου ? και αφου το κανεις τι ? λιπαινεις το μακροστενο s9+ και το βαζεις στον κ@λο σου για να ολοκληρωσετε την ερωτικη σχεση προφανως φωναζοντας “τους εκανα την μουρη κρεας στο ποστ του xiaomi για παρτη σου μωρο μου!!!”

Tzonys

Εγώ προσωπικά δεν το έπαιρνα δεν μου αρέσει καλά όλα τα xiaomi δεν μ αρέσουν τα βρίσκω 3-4 τα γιατί είναι βάζουνε ότι αποφαγι τεχνολογίας βρουνε για να παρουσιάζουν χαρακτηριστικά και έχουν και αυτό το απαίσιο ui που ψάχνεις να βρεις κάτι και πρέπει να τάξεις φανουροπιτα για να το βρεις ποτέ ξανά

Tsiman

To επόμενο κινητό μου! Τι και αν μοιάζει το 3πλάσιας αξίας iphone X… Πόσο πια υστερεί (ΑΝ) έναντι τον “κορυφαίων” κινητών; Και όσοι φανατίζονται και επιχειρηματολογούν ενάντια στην ΧΙΑΟΜΙ, σημαίνει οτι νιώθουν να απειλείτε η αγαπημένη τους εταιρία από κάτι αξιόλογο, αφού τίθεται θέμα συγκρίσεως! Έχω 2,5 χρόνια το LG G4 και δεν λέει να χαλάσει για να πάρω νέο!

ΝΙΚΟΣ

@tOnY 👌✌👏

Babis

Tzony σαν τι αποφάγια βάζει δηλαδή η χιαομι? Πχ τον 845 μήπως? 🙂

John

Απο SAR τι λεει ; Η Υγεια σας ενδιαφερει ; Γιατι αλλα Xiaomi το τερματιζουν . Μια εμπειρια ειχα με κινεζικο ZTE και το πουλησα αμεσως καθως ειχα συνεχως πονοκεφαλο οταν μιλουσα . Εχω Samsung λογω χαμηλου SAR.

Στερ

συνεχως καποια ατομα μπερδευουν κατι πολυ βασικο. το value for money στην μεταφραση του,
τα xiaomi ειναι αυτη τη στιγμη τα καλυτερα κινητα στα λεφτα τους, οχι τα καλυτερα κινητα γενικοτερα.
πχ το note 4 και redmi 5 sta 130 ευρω δεν μπορει κανενα μοντελο και καμια μαρκα να τα ανταγωνιστει,
αν παρεις αλλες μαρκες τα μοντελα τους με παραπλησια χαρακτηριστικα αξιζουν 50 με 150 ευρω περισσοτερα. αρα καταληγουμε πως στα 130 ειναι η καλυτερη επιλογη. μην τα συγχεετε.

G.J.

Το iPhone X από τα Lidl.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.

Smartphones Xiaomi

Με το Xiaomi 14 Ultra γυρίστηκε η ταινία “Roma Noir” – Οι λειτουργίες που εντυπωσίασαν

To Xiaomi 14 Ultra αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο ισχυρά τηλέφωνα για φωτογραφία στην αγορά, ωστόσο η εταιρεία προσβλέπει και σε δημιουργία ταινιών.