Το Xiaomi Mi Mix 3 έρχεται στην Ευρώπη από την 1 Δεκεμβρίου;

Xiaomi Mi Mix 3 έρχεται Ευρώπη 1 Δεκεμβρίου, Το Xiaomi Mi Mix 3 έρχεται στην Ευρώπη από την 1 Δεκεμβρίου;

Η Xiaomi παρουσίασε στα τέλη Οκτωβρίου το Mi Mix 3 με μαγνητικό slider μηχανισμό και flagship χαρακτηριστικά και φαίνεται πως ήρθε η ώρα να εμφανιστεί στις αγορές της Ευρώπης από την 1 Δεκεμβρίου.

Το Mi Mix 3 πήρε τις πιστοποιήσεις από το Bluetooth SIG και το φορέα πιστοποίησης EEC (Eurasian Economic Commission), κάτι που δηλώνει πως δεν αποκλείεται να βρίσκεται ήδη σε προχωρημένο στάδιο για να κυκλοφορήσει στις ΕυρωπΑϊκές αγορές. Επιπλέον, ένας χρήστης του Reddit δημοσίευσε screenshot της συνομιλίας που είχε με υπάλληλο εξυπηρέτησης πελατών του Amazon στη Γερμανία, ο οποίος δήλωσε πως το Mi Mix 3 αναμένεται να έρθει στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στην αγορά της Γερμανίας την 1 Δεκεμβρίου.

Πρέπει να αναφέρουμε πως το Mi Mix 3 διαθέτει οθόνη AMOLED στις 6.39 ίντσες με ανάλυση Full HD+ 2340×1080 pixel και αναλογία οθόνης 19.5:9. Η διπλή selfie κάμερα αποκαλύπτεται μέσω μαγνητικού slider μηχανισμού και διαθέτει φακούς, με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, στα 24MP και 2MP (OmniVision OV02A10) με τον κύριο φακό να είναι ο Sony IMX576. Η διπλή κάμερα στο πίσω μέρος διαθέτει το Sony IMX363 στα 12MP με διάφραγμα f/1.8 και έναν Samsung S5K3M3+ τηλεφακό στα 12MP με διάφραγμα f/2.4.

Στο εσωτερικό του Mi Mix 3 έχουμε το Snapdragon 845 με επιλογή για 6GB/8GB/10GB RAM αλλά και 128GB/256GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, λειτουργικό σύστημα Android Oreo 8.1 με MIUI 10 και μπαταρία 3200mAh που φορτίζει είτε μέσω της θύρας USB-C είτε μέσω ασύρματου φορτιστή ο οποίος συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία, τουλάχιστον για την αγορά της Κίνας.

Xiaomi Mi Mix 3 έρχεται Ευρώπη 1 Δεκεμβρίου, Το Xiaomi Mi Mix 3 έρχεται στην Ευρώπη από την 1 Δεκεμβρίου;

Xiaomi Mi Mix 3 έρχεται Ευρώπη 1 Δεκεμβρίου, Το Xiaomi Mi Mix 3 έρχεται στην Ευρώπη από την 1 Δεκεμβρίου;

Xiaomi Mi Mix 3 έρχεται Ευρώπη 1 Δεκεμβρίου, Το Xiaomi Mi Mix 3 έρχεται στην Ευρώπη από την 1 Δεκεμβρίου;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mitsoukos89

Με Android 9 ξεκίνησε το κινητό… Δεν είχε ποτέ 8.1
Το θέμα είναι με τι τιμή θα έρθει στην Ευρώπη και ειδικά στην Ελλάδα για μάλλον θα πέσει πολύ καπέλο στην τιμή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.