Αυτό είναι το Xiaomi Mix Fold 4 – Διέρρευσε η πλάτη του σε επίσημη φώτο

Xiaomi Mix Fold 4, Αυτό είναι το Xiaomi Mix Fold 4 – Διέρρευσε η πλάτη του σε επίσημη φώτο

Το Xiaomi Mix Fold 4 θα είναι το νέο λεπτότερο αναδιπλούμενο στην αγορά όταν έρθει, σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν από τον Μάιο.

Σήμερα διέρρευσε μια επίσημη εικόνα που δείχνει την πλάτη του Mix Fold 4, σε μια έκδοση με ψεύτικο δέρμα. Καθώς χαρακτηρίστηκε ως έργο σε εξέλιξη, ορισμένες πτυχές ενδέχεται να αλλάξουν πριν από την κυκλοφορία του.

Το τηλέφωνο έχει τέσσερις κάμερες, ίδιο αριθμό με τον προκάτοχό του, αλλά το camera island έχει διαφορετική διάταξη.

Η πηγή αυτής της διαρροής επιβεβαίωσε ότι το Mix Fold 4 θα χρησιμοποιεί το Snapdragon 8 Gen 3 SoC της Qualcomm και θα έχει πάχος κάτω από 10 mm. Θα έχει επίσης κύρια κάμερα 50 MP, βαθμολογία IPx8 για αντοχή στο νερό και μπαταρία 5.000 mAh ή μεγαλύτερη.

Σύμφωνα με προηγούμενες διαρροές, η κύρια κάμερα θα έχει μέγεθος αισθητήρα OIS και 1/1,55″. Θα ενωθεί με έναν τηλεφακό 60 MP 1/2,8″ 2x με τον αισθητήρα OmniVision OV60A, έναν υπερευρυγώνιο 12 MP και έναν τηλεφακό περισκοπίου 10 MP με οπτικό ζουμ 5x.

Η μπαταρία του θα υποστηρίζει ενσύρματη φόρτιση 67 W σύμφωνα με πρόσφατη πιστοποίηση.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi K70 Ultra: Περνάει από το Geekbench και αποκαλύπτει chipset Dimensity 9300+

Το πολυαναμενόμενο Redmi K70 Ultra θα έρθει να ολοκληρώσει τη σειρά K70 και φαίνεται ότι η κυκλοφορία είναι κοντά αφού εντείνονται οι φήμες.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6 και Z Fold 6: Διέρρευσαν οι σελίδες προϊόντων – Kάμερα 50MP, μεγαλύτερη μπαταρία και ΑΙ

Το Samsung Galaxy Z Flip6 θα έρθει με πίσω κάμερα 50 megapixel για πρώτη φορά, μεγαλύτερη μπαταρία από οποιονδήποτε από τους προκατόχους του και ένα πακέτο χαρακτηριστικών τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 9: Νέο βίντεο δείχνει το ροζ μοντέλο με ενεργοποιημένη την οθόνη

Μετά από το hands-on βίντεο ενός ροζ Pixel 9 που δημοσιεύτηκε στο “X”, σήμερα ένα άλλο βίντεο με τη συσκευή εμφανίστηκε στα social media.

Smartphones featured Nothing

Nothing CMF Phone 1: Διέρρευσε πραγματική εικόνα της συσκευής – Αποκαλύπτονται προδιαγραφές

Το CMF Phone 1 αποκαλύπτεται στις 8 Ιουλίου αλλά σήμερα διέρρευσε μια πραγματική εικόνα που δείχνει το μπροστινό μέρος της συσκευής.