Το Xperia XZ4 εμφανίστηκε με Snapdragon 855, 8GB RAM και υψηλές επιδόσεις στο Geekbench

Xperia XZ4 εμφανίστηκε Snapdragon 855 8GB RAM υψηλές επιδόσεις Geekbench, Το Xperia XZ4 εμφανίστηκε με Snapdragon 855, 8GB RAM και υψηλές επιδόσεις στο Geekbench

Μετά την εμφάνιση του Xperia XZ4 στο AnTuTu και τις πολύ υψηλές επιδόσεις που φαίνεται να πέτυχε, ήρθε η στιγμή να δούμε τη συσκευή στο Geekbench με το Snapdragon 855 να δείχνει τις δυνάμεις του.

Οι επιδόσεις του Xperia XZ4 συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν, αυτή τη φορά στο Geekbench, πετυχαίνοντας 3497 πόντους στο single-core και 12801 πόντους στο multi-core test, ξεπερνώντας τις επιδόσεις κάθε smartphone που εμφανίζεται αυτή τη στιγμή στις καταχωρήσεις του Geekbench, δείχνοντας πως ο διάδοχος του Snapdragon 845 θα κάνει ακόμα πιο έντονο τον ανταγωνισμό.

Το Xperia XZ4 φαίνεται να είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Snapdragon 855, με τη μνήμη RAM να είναι στα 8GB και να τρέχει λειτουργικό σύστημα Android 9 Pie. Πρέπει να τονίσουμε πως όχι μόνο ξεπέρασε σε επιδόσεις τα τωρινά Android smartphone αλλά το σκορ στο multi-core test είναι υψηλότερο από το αντιστοιχο του A12 Bionic που βρίσκουμε στα iPhone Xs, Xs Max και XR.

Τέλος, τα υπόλοιπα φημολογούμενα χαρακτηριστικά του XZ4 κάνουν λόγο για οθόνη στις 6.55 ίντσες η οποία θα είναι κατασκευασμένη από την LG με αναλογία 21:9, κάτι που σημαίνει πως δε θα διαθέτει notch, ενώ θα υπάρχει επιλογή για 6GB RAM και 64GB/256GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Τελικά ο Snapdragon 855 είναι αρκετά δυνατός!!! Το είχα πει!!!

Flagship killer

Sony is back…
Καιρός ήταν

Mixalis

I’m more hyped about the XZ4 than the S10+.

Manolis

Αν είναι αντίστοιχα τούμπανο και το μικρό του αδερφάκι βάζει ισχυρή υποψηφιότητα για το επόμενό μου κινητό. Για να δούμε!!!!!

forneverarrow

Θα φανώ γραφικός… Τώρα μόλις είδα ότι στο Geekbench το iPhone 8 μου (Α11) έχει 4225 single core και 10142 multi core! Συσκευή του 2017… Δηλαδή εν έτη 2019 είναι σχεδόν 800 μονάδες πίσω στο single core ενώ το ξεπέρασε κατά 1700 περίπου στο multi, έχοντας και δύο (!) πυρήνες περισσότερους!! Χαχαχαχα… Μάλον θα αστειεύονται όσοι κάνουν ακόμα συγκρίσεις μεταξύ Apple και Snapdragon. Απλά φαντάζομαι τι έχει να γίνει όταν βγάλει octa core η Apple… Δεν είναι το θέμα ωστόσο ο επεξεργαστής εδώ που φτάσαμε. Ακόμα και ένας 835 σήμερα πετάει ακόμα. Το πρόβλημα είναι ότι φτάσαμε σε κορεσμό και πλέον δύσκολα θα εντυπωσιαστεί κανείς με οποιοδήποτε smartphone. Για να αλλάξω συσκευή πλέον (προσωπικά μιλώντας) πρειμένω κάτι ουσιαστικά διαφορετικό, ας πούμε να γίνει το smartphone laptop replacement επί της ουσίας. Να έχω δηλαδή μια οθόνη μέχρι 6,5″ με μικρό footprint και να μη χρειάζομαι πλέον να δουλέψω σε laptop, έστω και με την προσθήκη περιφεριακών (π.χ. πληκρολόγιο τύπου iPad). Εφόσον όλα τα νέα chip έχουν παρόμοια ισχύ με mobile επεξεργαστές της intel γιατί να μην έχω και ένα ισάξιο OS?? Το μεγαλύτερο φρένο αυτή τη στιγμή στην τεχνολογία των smartphones είναι τα ίδια τα λειτουργικά τους: ουσιαστικά δεν έχουν εξελιχτεί… Συνέχεια »

ΚώσταςD.

@forneverarrow ισχυει όντως αυτό που λες αλλά για να μην γινόμαστε και εμείς γραφικοί έχουμε δει ότι στο άνοιγμα των εφαρμογών ο 845 πατάει τους Α ακόμη και τον 12 bionic της apple σε αρκετές. Τώρα με τον 855 θα κάνουν γλέντια οι YouTubers…. Περιμένω πως και πως να γελάσω και εγώ μαζί τους!!!

Λευτερης

@forneverarrow
Κανεις δεν αμφισβήτησε τον επεξεργαστη του iPhone. Η τεραστια επεξεργαστικη του ισχυ, επιβεβαιωνει οτι το optimization του iOS ειναι μυθος. Το iPhone X χανει στα speedtest απο το Oneplus 6 των 500 ευρω με τον SD 845 σε ολες τις εφαρμογες, πλην των παιχνιδιων. Ακομη και με αυτο τον επεξεργαστη. Το αστειο ειναι οτι εν ετει 2019 το iphone δεν μπορει να κανειπραγματικο multitasking

John Real

Και 15000 να βγαλει στο multi core με τοσο ξεπερασμενο σχεδιασμο και καμερα που δεν ειναι επιπεδου ναυαρχιδας θα αποτυχει παταγωδως.

minepo

@John Real
Δηλάδη αν εχω ενα πανεμορφο κινητο με snapdragon 810 και 1 ραμ θα το προτιμησω απο ενα μετρια εμφανησιακα με snapdragon 855 kai 6 ram; σταματηστε ποια με την εμφανιση. η εμφανιση ειναι κατι αντικειμενικο, σε αλλον αρεσει σε αλλον δεν αρεσει. όσο για την κάμερα δεν εχω αποψη διοτιθ δεν εχω δουλεψει τα τελευταια της μοντελα.

djfapples

Καλό είναι να συμβαδίζουν τα benchmarks με την πραγματικότητα κ την εμπειρία χρήσης μιας και τα SONY είναι από τα πιο γρήγορα στο Android

Manoslve

Κάτοχος s9 plus με exynos επεξεργαστής και με πρόσφατη αναβάθμιση σε 9 pie με το νέο one ui της Samsung που είναι πολύ πιο λειτουργικό και όμορφο στο geekbench έκανε σκορ 3700 με 9100. Άρα δεν αξίζει για τέτοια αναβάθμιση αγοράς.

forneverarrow

@ Κώστας D και Λευτέρης: Παιδιά έχετε δίκιο και οι δύο. Η “ταχύτητα” που λέτε όμως έχει να κάνει καθαρά με τις επιλογές της Apple και αντίστοιχα της One Plus ή οποιουδότε άλλου. Πρόκειται για τα animations και την ταχύτητά με την οποία λειτουργούν. Το ότι το One Plus 6T έχει σχεδόν μηδενικό timing στην κίνηση μεταξύ εφαρμογών δε σημαίνει ότι είναι ταχύτερο, αλλά ότι “μοιάζει” ταχύτερο. Επίσης, κάποιες εφαρμογές είναι κακογραμμένες (λέγε με Twitter) για το iPhone με αποτέλεσμα να περιμένεις επιπλέον δευτερόλεπτα κάθε φορά. Αρκεί να συγκρίνεις το XS με το iPhone 6 και θα δεις ότι στη συγκεκριμένη εφαρμογή δεν έχουν καθόλου διαφορά. Το multitasking είναι σχετικό. Ναι, όταν έχεις 10GB ram είναι λογικό να θες σπανιότερα refresh σε σχέση με τα 3 ή 4. Όταν όμως χρειαστεί να κάνει refresh κάποια βαριά εφαρμογή (π.χ. games) στο Android περιμένεις αρκετά περισσότερο σε σχέση με το iPhone, κάτι που παρατήρησα ο ίδιος. Το iOS δεν κλείνει άνοιχτες εφατμογές, απλά όταν ξεμείνει από μνήμη τις βάζει σε hibernate, έτσι κάνουν μεν refresh αλλά όχι cold start. Τέλος, εκεί που πραγματικά θα δεις τη δύναμη των A chip είναι στα γραφικά και AR, όχι στο πόσο γρήγορα ανοίγει η εφαρμογή… Συνέχεια »

Legend

@ foreverarrow συμφωνώ απόλυτα

FreeXg

https://youtu.be/szUiZzdsP7w
Τα συμπεράσματα δικά σας!

Georgios

Προς techblog και απανταχου appl-ακηδες, Μπορει καποιος να μου εξηγησει πως απο τη στιγμη που οι ιδιοι οι δημιουργοι των benchmarks αναφερουν (δικα τους λογια) οτι δεν ειναι ιδιοι οι αλγοριθμοι για το καθε λειτουργικο τα αποτελεσματα δεν μπορει να ειναι συγκρισιμα, επιμενουν μερικοι οτι η ταδε συσκευη ξεπερασε τον bionic στο multi…ναι αλλα εχει καλυτερο single οποτε πεταει σε single thread εφαρμογες (τις οποιες τελικα ανοιγοκλεινει πιο αργα αλλα τελος παντων) και δεν ξερω εγω τι αλλο. Και να θες, καποια πραγματα με το ios ειναι για γελια (η μαλλον για κλαματα). Και το αντιστροφο εχω φιλους που προσπαθουν να το γυρισουν στο android και σιχτιριζουν γιατι δεν μπορουν να βγαλουν το ταδε η το δεινα απο την αρχικη οθονη. Εν τω μεταξυ η apple ληστευει κοσμο (και να δω μεχρι ποσο θα συνεχισει ο κοσμος να το δεχεται), η google προσπαθει να σκοτωσει το παιδι της επι χρονια (πραγμα το οποιο προσπαθησαν και η samsung και η huawei κτλ) και πρακτικα βλεπεις μεγα-εταιρειες (που για να μη ξεχνιομαστε, πιο μαπα απο τη samsung σε ποιοτητα σε ηλεκτρικες συσκευες καποια στιγμη ΔΕΝ υπηρχε, αυτα για τους παλιους…) να πρεπει να ξαναγραφουν 60-70% του κωδικα για να κρατησουν μια καλη… Συνέχεια »

Georgios

Και απο ο,τι βλεπω εβαλε στο xz3…παει και αυτο. Μπορει να μην εβγαινε καν καλη o-led απο την lg με απλη 1080p?

Α ρε japan display σε φαγανε τα κυκλωματα χα χα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.

Smartphones Sony

Κάμερες smartphone: Όλα όσα αξίζει να γνωρίζετε

Η τεχνολογία πίσω από τις σύγχρονες κάμερες smartphone είναι τόσο προηγμένη, από τους αισθητήρες έως όλους τους αλγόριθμους λογισμικού.