To Youtube δοκιμάζει μία νέα κάτω μπάρα στα Android

Youtube Android, To Youtube δοκιμάζει μία νέα κάτω μπάρα στα Android

Μια νέα κάτω μπάρα εμφανίστηκε στο YouTube για smartphone Android, σύμφωνα με το 9to5Google, το οποίο ανάρτησε και σχετικές εικόνες.

Σύμφωνα με την αναφορά και τις εικόνες, η μπάρα θα διαθέτει νέα λογότυπα “Αρχική σελίδα” και “Συνδρομές”, ένα πιο διακριτικό κουμπί συν και μια ημιδιαφανή γραμμή που δείχνει τι υπάρχει στο φόντο. Η θολή διαφάνεια της φημολογούμενης μπάρας θα βοηθήσει στην επέκταση της ροής βίντεο της διεπαφής χρήστη ώστε να φαίνεται λίγο ψηλότερη σε αντίθεση με την πιο κοντή, πιο στριμωγμένη τρέχουσα αντίστοιχη.

Μαζί με το πιο μινιμαλιστικό εικονίδιο “Συνδρομές” και το κουμπί συν που δεν περιβάλλεται πλέον από λευκή γραμμή, η πιθανή αλλαγή θα μπορούσε να κρατήσει την προσοχή των χρηστών ακόμα περισσότερο.

Το YouTube δεν ήταν το κύριο επίκεντρο της προσοχής της Google καθώς είχε επικεντρωθεί στα νέα της προϊόντα, αλλά εξακολουθεί να αποκτά νέες δυνατότητες. Ίσως η μεγαλύτερη ανανέωση διεπαφής χρήστη για κινητά που επιβεβαιώθηκε από την Google τις τελευταίες εβδομάδες ήταν η ανάπτυξη ενός νέου miniplayer εντός της εφαρμογής. Το τρέχον mini player συνδέεται στην κάτω μπάρα και δεν μπορεί να μετακινηθεί στην οθόνη. Ο νέος miniplayer υπό ανάπτυξη θα μπορεί να αλλάξει το μέγεθος και να τοποθετηθεί οπουδήποτε στην εφαρμογή, εκσυγχρονίζοντας μια ομολογουμένως παλιομοδίτικη λειτουργία εικόνας σε εικόνα.

Οι συνδρομητές του YouTube Premium έχουν ήδη τη δυνατότητα να απολαμβάνουν ορισμένες ρυθμίσεις εικόνας σε εικόνα εκτός των ορίων της εφαρμογής, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας ακρόασης βίντεο με απενεργοποιημένη την οθόνη. Τα μέλη μπορούν επίσης να επιλέξουν πειραματικές λειτουργίες, όπως μια νέα ρύθμιση χρονοδιακόπτη ύπνου με το Premium. Ανεξάρτητα από το αν είστε συνδρομητής ή όχι, ωστόσο, ορισμένες ομάδες χρηστών του YouTube πρόκειται να δουν προτάσεις βίντεο μεγάλης διάρκειας στις ροές YouTube Shorts.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet YouTube

YouTube: Ειδοποιήσεις στους γονείς για το περιεχόμενο που ανεβάζουν τα παιδιά τους στην πλατφόρμα

Το YouTube λανσάρει μια νέα λειτουργία που θα ενημερώνει τους γονείς αναφορικά με το περιεχόμενο που ανεβάζουν στην πλατφόρμα.

Software Android featured

Android 15: Το λανσάρισμα στα Pixel φημολογείται ότι θα γίνει τον Οκτώβριο

H πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του Android 15 σε συσκευές Pixel της Google φαίνεται πως θα καθυστερήσει να πραγματοποιηθεί.

Gear Android

Qi2: Κάποιες συσκευές δεν χρησιμοποιούν μαγνήτες – Πώς να τις ξεχωρίσετε

Aν και το Qi2 διαφημίστηκε ως “MagSafe για Android”, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, καθώς χωρίζεται σε δύο προφίλ.

Smartphones Android Google Google Pixel

Θα πάρει η σειρά Pixel 6 Android 16;

Όταν κυκλοφόρησε η σειρά Pixel 6, η Google είχε υποσχεθεί ότι θα λάβουν τρία χρόνια ενημερώσεων συστήματος και πέντε χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας.