Tonino Lamborghini 88 Tauri, Dual SIM Dual Active 4G πολυτέλεια

H Tonino Lamborghini, είναι μια εταιρεία που δημιουργήθηκε από τον γιο του γνωστού κατασκευαστή υπερπολυτελών αυτοκινήτων. Η εταιρεία ασχολείται με την δημιουργία προϊόντων πολυτελείας όπως για παράδειγμα τα luxury smartphones. Έχουμε δει ήδη το αξίας 4,000 δολαρίων Tonino Lamborghini Antares και σύντομα θα έρθει το νέο Tonino Lamborghini 88 Tauri.

Σαφώς από από άποψη design είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα Android smartphones της αγοράς, όμως από τεχνικά χαρακτηριστικά δεν είναι κατώτερο. Το Tonino Lamborghini 88 Tauri θα είναι το πρώτο Dual SIM Dual Active (DSDA) 4G smartphone στον κόσμο (ένα DSDA phone είναι αυτό που κρατά και τις δυο SIM ενεργές ταυτόχρονα).

Θα έρθει με 5 ιντσών Full-HD οθόνη η οποία θα έχει επικάλυψη που την κάνει ανθεκτική στις δαχτυλιές, αλλά και 10-point touch panel, Android KitKat 4.4.4, Snapdragon 801 chipset με 3GB RAM, 20 Μegapixel κάμερα, 8 Μegapixel δεύτερη κάμερα και 3,400 mAh μπαταρία η οποία δίνει 1,000 ώρες standby.

Το Tonino Lamborgini 88 Tauri θα βγει σε περιορισμένη έκδοση αρχές του 2015 σε τιμή που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη αλλά ο αριθμός περιμένουμε να είναι σίγουρα τετραψήφιος.

tonino lamborgini 88 tauri, Tonino Lamborghini 88 Tauri, Dual SIM Dual Active 4G πολυτέλεια

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Lefteris T

Προπαραγγελίες που?!

DIREFEAR

Τωρα μολις φερω την aventador απο την Ιταλια,θα χτυπησω καμμια ντουζινα απο δαυτα…:DDD

Pavlos

Στο Σκρουτζ πόσο ;

chris

Το θέμα δεν είναι η τετραψήφια τιμή. Σιγα εδώ το iphone έχει τετραψήφια πλέον τιμή. Το θέμα είναι ότι αυτά είναι απο εμφάνιση σαβούρα! Και θα έχει και kitkat!

George

Μάλλον θα είναι λίγο ακριβό 😛

Giannis

Όποιος έχει λεφτά και lamborghini δε νομίζω να ασχολείται με smartphones και σχετικά προϊόντα! Εγω δε νομίζω να είχα καν τηλεόραση στο σπίτι μου στη θεση του! 😛 αυτα είναι για να ασχολούμαστε εμείς οι ”κοινοί θνητοί”χεχεεε!!!

pappasmix

Νομίζω ότι όσοι έχουν την δυνατότητα να πάρουν lamborghini αυτοκίνητο απλά το prestige τους επιβάλει έτσι όπως έχει περάσει στο αίσθημα αυτών που έχουν γεμάτα πορτοφόλια να έχουν το τελευταίο iphone με όλο το πακέτο της apple (ipad ,mac,ipod) σαν να μην υπάρχει άλλη μάρκα γι’ αυτούς κοιτώντας υποτιμητικά τους ανταγωνιστές έχοντας το φόβο να ξεφύγουν από την οικογένεια της apple γιατί απλά νοιώθουν ότι δεν τους αρμόζει κάτι άλλο..θα καταλήξει για λίγο σ αυτό το κινητό κάποιος που απλά θα πειραματιστεί και του περισσεύουν …παρόλα αυτά τα specs του με άλλα αντίστοιχα κινητά τέτοιου είδους που έχουν εμφανιστεί είναι υπερικανοποιητικά νομίζω…ως κάτοχος huawei honor 6 νομίζω ότι το lamborghini δεν είναι το πρώτο με dual active 4g αφού το δικό μου είναι ήδη..

Λιγούρας Αριστερός

όλα για την μόστρα και την μούρη..

panoszavra

Κι όμως δεν είναι το πρώτο 4g dual sim dual active στον κόσμο.
Προηγείται το Huawei Honor 6 που κυκλοφορεί από τέλη Αυγούστου.

Υ.Γ. Δεν γνωρίζω εάν υπάρχει και κάποιο άλλο πριν το Honor 6.

lucifer1507

Ένα μαϊμού-κινέζικο που είχα παλιά μπορούσες να έχεις και τις 2 κάρτες ταυτόχρονα ενεργοποιημένες, δεχόμουν τηλεφωνήματα και στις δύο χωρίς να κάνω κάτι από μεριά μου.

Να φανταστώ ότι είναι το πρώτο DSDA Android ή 4G DSDA Android στον κόσμο ε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.