Toshiba TG02 confirmed, Ο κόσμος το ‘χε τούμπανο και αυτοί κρυφό μαράζι

Το είχατε διαβάσει εδώ, πρώτοι, στο Techblog.gr! Δέκα μήνες μετά ήρθε και η επιβεβαίωση. Η Toshiba παρουσίασε το TG02, το δεύτερο μοντέλο της με 1GHz, το TG01 ήταν το πρώτο κινητό παγκοσμίως που κυκλοφόρησε με επεξεργαστή 1GHz! Μπορεί με τα σημερινά τέρατα όπως HTC HD2 να μην δείχνει ότι μπορεί να τα βάλει, είναι όμως μια επιβεβαίωση ότι η Toshiba είναι παρών και θα χαρούμε πολύ να δούμε σύντομα και νέες εντυπωσιακές φορητές συσκευές.

Την αποκλειστική είδηση του Techblog για το Roadmap της Toshiba είχαν αναμεταδώσει τα Engadget, Slashgear και WMPoweruser μεταξύ δεκάδων άλλων site από ολόκληρο τον κόσμο.

Εδώ στην χώρα μας admin/ moderator του myphone.gr μας είχαν βγάλει απατεώνες, ότι και καλά εμείς είχαμε μαγειρέψει τις φωτογραφίες στο Photoshop! Περασμένα ξεχασμένα, μιας και είχα πάρει τις απαραίτητες εξηγήσεις κατ’ ιδίαν από τον MsK (δημιουργό του myphone). Αλλά το κακό είχε γίνει, διαβάστε το άρθρο που είχα γράψει τότε για τους κυνηγούς φαντασμάτων. Είναι που δεν το χώραγε το μυαλουδάκι τους ότι ένα τεχνολογικό blog από την “Ελλαδίτσα”, μπορούσε να βγάλει τέτοια είδηση.

Να μην αναφερθώ και στα υπόλοιπα wanna be Tech Blog sites που ανάμεσα σε συνταγές μαγειρικής και μακό μπλουζάκια πετάνε και κανά κινητό! Εκτός από το xblog καμία άλλη ελληνική ιστοσελίδα δεν είχε ανέφερει τις πληροφορίες μας. Ο κόσμος το ‘χε τούμπανο και αυτοί κρυφό μαράζι!

Εμείς εδώ θα είμαστε και θα συνεχίζουμε να δίνουμε αποκλειστικά θέματα, για όλο τον κόσμο. Ναι για όλο τον κόσμο και μην με πείτε αλαζόνα, έτσι είναι ρε μάγκες και έτσι θα συνεχίσουμε.
HTC Legend – Android 2.1 confirmed
HTC Leo – HD2 name confirmed (PhoneArena, Gizmodo, Engadget)
HTC HD2 – multi touch confirmed (PhoneArena)
Samsung B5702 – confirmed (GSMArena).

Toshiba TG02 λοιπόν και με το καλό να έρθει και το TG03.

, Toshiba TG02 confirmed, Ο κόσμος το ‘χε τούμπανο και αυτοί κρυφό μαράζι

Toshiba TG02
Οθόνη: 4,1 ιντσών, capacitive
Επεξεργαστής: 1GHz
Windows Mobile: 6.5
Κάμερα 3,2 Megapixels
Wi-Fi, HSDPA, GPS

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
techfans.gr

Ετσι σινεχισε!!!!!!!!!!Μπραβο!

Λευτέρης

Κώστα μην βγάζεις τόσο γρήγορα καινούργια άθρα δεν προλαβαίνω!Δηλαδή διαβαζω το 1 και βλέπω καινούργιο!Κάλος ο διάδοχος άπομιμηση του HD2 μου φένεται ή είναι η ιδέα μου;

Spyroscesarsc

Τσέκαρα τα χαρακτηριστηκά του TG02 και είναι φωτοτυπία του TG01! 😀
H μόνη διαφορά είναι μία αλλαγή στο αρχικό μενού της Toshiba! That’s all about… 😀

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Ωραιος ρε Κωστα… keep it up !!

Λευτέρης

Δηλαδή λεφτα για πέταμα …. Lol Toshiba τσ τσ τσιγκουνιές

Spyroscesarsc

Λευτέρη, η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει και κάτι άλο να προσθέσεις σε ένα τέτοιο κινητό… Απλά περίμενα 5megaPixels και τα 3.2 που “ξαναφόρεσε” με χαλάσανε…
Το άλλο που ήθελα να δω και δεν είδα από την Toshiba ήταν μία προσπάθεια στο android… Αλλά πάλι windows φορτώσανε! 🙁

Marios

εμενα κατι μου λεει οτι θα υπαρξει αναβαθμιση σε wndows 7 series στο TOSHIBA , ετσι οπως βλεπω τα 3 κουμπια κατω μου κανει πολυ σαν αυτα στο κινιτο που εδειξαν στην παρουσιαση των windows 7 series ..

isidorosr20595

Εκτός από αυτό ” Είναι που δεν το χώραγε το μυαλουδάκι τους ότι ένα τεχνολογικό blog από την «Ελλαδίτσα», μπορούσε να βγάλει τέτοια είδηση. ” είναι ότι ζηλεύει, όχι μόνο ο MsK αλλά και οι υπόλοιποι!
Μπορεί να έχει ένα πολύ καλό φόρουμ ( προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ, βασικά ΜΌΝΟ η εμφάνιση μου αρέσει… ) αλλά τα άρθρα στη πρώτη σελίδα είναι άθλια μπροστά στα δικά σου!
Πρόσφατα έβαλε “αγγελία” η οποία ζητάει συγγραφείς. Όποιος έγινε δεν είχε πείρα! ούτε δικό του blog είχε, ούτε σε κάποια άλλη σελίδα έγραφε! Σκέψου την ποιότητα των δικών τους άρθρων, τα οποία δεν ξέρουμε καν αν είναι γνήσια! Δεν ξέρω ΚΑΝΈΝΑΝ που να ξεκίνησε να γράφει και να γράφει τόσο μεγάλα. Εκτός αυτού δεν αναφέρουν τη πηγή!

isidorosr20595

Για αυτό δεν αξίζει να ασχολήσε… Αν θέλει ας το πιστεύσει, αν δεν θέλει δικό του πρόβλημα, και τώρα αυτός είναι ο “ηττημένος”. Και αυτός θα είναι πάντα.
Όπως είπα και πιο πάνω ” ΜΌΝΟ η εμφάνιση μου αρέσει “. Και τα υπόλοιπα φόρουμ που υπάρχουν τα ίδια είναι και καλύτερα! Απλά αυτό είναι πιο οργανωμένο…
Αυτά δεν τα λέω επειδή σε συμπαθώ ποιο πολύ από αυτόν ή επειδή είμαι συντάκτης στο https://mynextphone.gr/, η αλήθεια είναι, και για αυτόν η σκληρή!
( Αν θες ένωσε τα )

Antreas Psyntrides

Ισίδωρε πρόσεξε θα σε φάει ο πατριωτισμός φίλε 😉 😛 Εντάξει με τους mods τότε δεν υπήρχε πρόβλημα, άλλα άτομα άρχισαν την συζήτηση και κατέληξε εκεί που κατέληξε το θέμα (και τώρα δημιουργήθηκε νέο αντί να ξεκλειδώσουν το παλιό). Τι να πεις; Details, τα είχα πάρει τότε στο κρανίο αλλά δεν πειράζει, να που οι φήμες επιβεβαιώθηκαν.

isidorosr20595

Ένας mod το ξεκίνησε και μετά το συνέχισε το MsK.
Μα δεν είναι δυνατόν 3οι να διαψεύδουν τι λέει ένα blog ( που ούτε το ξέρουν ).
Εγώ τότε δεν ήξερα αυτό το σκάνδαλο! 😛 Βασικά ούτε το TechBlog.gr δεν ήξερα!

Σημείωση:
Με έχει φάει εδώ και 1 χρόνο ( ο πατριωτισμός )! 😛

giannis

Εγω κάπου το έχω χάσει λίγο.Δεν κατάλαβα Κώστα τί ακριβώς έχει γίνει.Ίσως επειδή διαβάζω μόνο κανα τρίμηνο το techblog(φανατικά).Αν μπορείς κάπου να αναφερθείς σε αυτό ωστε να έχουμε γνώση για το τί έγινε.Αν θεωρείς πως δεν έχει καμμία αξία δεκτό και αυτό.

Για το κινητό τώρα.Καλό αλλά δύσκολα θα κρατήσει κατα τη γνώμη μου στην αγορά μετά τα τελευταία που έχουν ανακοινώσει όλοι.Όλα τρέχουν πολύ γρήγορα σε σημείο που τις τελευταίες μέρες έχουμε χάσει τη μπάλα.Πολλές εταιρείες,πολλά δυναμικά come back καινούργια λειτουργικά,αναβαθμίσεις τον άλλων που υπήρχαν ήδη.ΤΡΕΛΑ η κατάσταση τόσο που πιστεύω πως πλέον ο καταναλωτής θα μπερδευτεί πολύ.Απο δώ και πέρα πιό εύκολα θα διαλέγουμε γυναίκα παρα τηλέφωνο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Toshiba

Η Toshiba αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισ. δολαρίων

Η Toshiba Corp. αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων από έναν όμιλο με επικεφαλής την εγχώρια εταιρεία ιδιωτικών μετοχών Japan Industrial Partners.

Business Toshiba

Ο ιαπωνικός γίγαντας της Toshiba σπάει σε τρία κομμάτια

Η Toshiba ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση των τμημάτων της σπάζοντας ουσιαστικά σε τρία διαφορετικά μέρη.

Business IBM Toshiba

Η ιστορία των μέσων αποθήκευσης δεδομένων

Η ανάγκη για αποθήκευση δεδομένων τα οποία θα τροφοδοτούσαν τις μηχανές μας υπήρξε αρκετά πριν την τον πρώτο υπολογιστή. Ας δούμε μαζί την ιστορία τους.

Business Sharp Toshiba

H Toshiba αποχωρεί από την αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Μετά από χρόνια ιστορίας ως ένας από τους κυριότερους παίκτες στην αγορά των υπολογιστών, η Toshiba αποχωρεί από την αγορά.