TP Link Neffos X: Ανακοινώθηκε η νέα σειρά smartphones [IFA 2016]

H TP Link είναι πολύ γνωστή για τα δικτυακά προϊόντα της, αλλά τελευταία έχει κυκλοφορήσει – και στην Ελληνική αγορά – μια σειρά από smartphones. Σήμερα στην IFA 2016 ανακοίνωσε τη νέα σειρά Neffos X.

Η νέα σειρά αποτελείται από δύο νέα μοντέλα τα Neffos X1 και Neffos X1 Max. Και τα δύο νέα μοντέλα είναι κατασκευασμένα από μεταλλικό εξωτερικό περίβλημα, διαθέτουν κυρτή πίσω πλάτη, ενώ το X1 Max στο λεπτότερο σημείο του έχει πάχος μόλις 2,75 χιλιοστά ενώ το X1 ελάχιστα περισσότερο, 2,95 χιλιοστά.

Και τα δύο έρχονται με Corning Gorilla Glass 2,5D, ενώ το X1 διαθέτει οθόνη διαγωνίου 5 ιντσών με panel IPS ανάλυσης, ενώ το μεγαλύτερο X1 Max έρχεται με οθόνη διαγωνίου 5,5 ιντσών με panel IPS ανάλυσης full HD. Και στα δύο μοντέλα της σειράς Neffos X χτυπάει ο οκταπύρηνος MediaTek Helio P10, en;v to Χ1 είναι διαθέσιμο σε χωρητικότητες 16GB και 32GB, ενώ το X1 Max σε χωρητικότητες 32GB και 64GB, σε κάθε περίπτωση dual-SIM. To Χ1 διαθέτει μπαταρία 2.250mAh, με την TP Link να αναφέρει αυτονομία 300 ωρών σε standby και 10 ωρών ομιλίας, ενώ το X1 Max έρχεται με μπαταρία 3.000mAh με αυτονομία 400 ωρών αναμονής και 13 ωρών ομιλίας.

Και τα δύο smartphones της TP Link έρχονται με κάμερες στην πίσω πλευρά οι οποίες διαθέτουν αισθητήρα 13MPixels με fast phase detection autofocus και διάφραγμα f/2.0, ενώ συνοδεύονται από LED flash διπλού τόνου. H TP Link έχει ενσωματώσει ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζει real-time night shooting το οποίο υπόσχεται ιδιαίτερα υψηλή απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Κάτω από το φακό της κάμερας υπάρχει και αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Όσον αφορά τις μπροστινές κάμερες και στα δύο smartphones της σειράς Neffos X έρχονται με αισθητήρα 5MPixels, ενώ ενσωματώνουν μια άλλη τεχνολογία της TP Link που ονομάζεται real-time beautify και η οποία υπόσχεται με τη σειρά της εξαιρετικές selfie.

Όσον αφορά τις τιμές διάθεσης των δύο νέων smartphone είναι πλήρως ανταγωνιστικές με το Neffos X1 να έχει προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 199 ευρώ και το Neffos X1 Max τα 249 ευρώ, ενώ θα γίνουν διαθέσιμα στην Ευρωπαϊκή σε δύο διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς. Είτε με μαύρο εμπρός τμήμα και ασημένιο πίσω, είτε με λευκό εμπρός τμήμα και σαμπανιζέ χρυσό πίσω. Και τα δύο θα ξεκινήσουν εμπορικά την καριέρα τους το τέταρτο τρίμηνο του έτους.

TP Link, TP Link Neffos X: Ανακοινώθηκε η νέα σειρά smartphones [IFA 2016]

TP Link, TP Link Neffos X: Ανακοινώθηκε η νέα σειρά smartphones [IFA 2016]

TP Link, TP Link Neffos X: Ανακοινώθηκε η νέα σειρά smartphones [IFA 2016]

TP Link, TP Link Neffos X: Ανακοινώθηκε η νέα σειρά smartphones [IFA 2016]

TP Link, TP Link Neffos X: Ανακοινώθηκε η νέα σειρά smartphones [IFA 2016]

TP Link, TP Link Neffos X: Ανακοινώθηκε η νέα σειρά smartphones [IFA 2016]

TP Link, TP Link Neffos X: Ανακοινώθηκε η νέα σειρά smartphones [IFA 2016]

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ανέστης

Μεγαλύτερη μπαταρία και στα δύο(2700 και 3300 αντιστοιχα) και θα ηταν πολυ καλα

Πασχαλης

η tp link βγάζει πολυ ωραία κινητά. εχω το neffos c 5 max. πανέμορφο κινητό με φοβερή κάμερα και αστραπή στο ίντερνετ. το αγορασα από skroutz 159ε.fhd οθονη και 5,5 ίντσες

Solon

Ο P10 δεν με πείθει. Σε Mediateck μόνο Χ10 ή Χ20. Όλοι οι άλλοι είναι για τα πανηγύρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear IFA 2016 Toshiba

Η Toshiba στην έκθεση IFA 2016

Η Toshiba αναπτύσσει μια συσκευή για backup και ταυτόχρονη φόρτιση Android συσκευών σε μία συσκευή και μέσω σύνδεσης USB Type-A και USB Type-C. Εκτός από την αποθήκευση δεδομένων η συσκευή προσφέρει μια απλή λειτουργία για απλούστευση της μεταφοράς δεδομένων μεταξύ συσκευών.

Gear IFA 2016 Mercedes-Benz Samsung

Mercedes-Benz & Samsung: Παρουσίασαν ψηφιακό κλειδί για αυτοκίνητα με τη χρήση smartphone [IFA 2016]

Στην IFA 2016 η Samsung και η Mercedes-Benz παρουσίασαν στο κοινό ένα νέο ψηφιακό κλειδί, το Smartphone Car Key, το οποίο επιτρέπει στον οδηγό να ξεκλειδώνει το αυτοκίνητο του με τη χρήση του smartphone του.

Smartphones Android Android Smartphones Huawei

Huawei P9 σε κόκκινο και μπλε χρώμα [IFA 2016]

To Techblog βρίκεται στην έκθεση IFA 2016 στο Βερολίνο και περνώντας από το περίπτερο της Huawei είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τα νέα χρώματα του Huawei P9. Σε κόκκινο της φωτιάς και μπλε μεταλλικό το Huawei P9 δείχνει πολύ ωραίο. Ξεχωρίσαμε το κόκκινο χρώμα.

Reviews Android Android Smartphones Hands-on

Sony Xperia XZ hands-on video [IFA 2016]

TechblogTV. Βρισκόμαστε στο Βερολίνο και την έκθεση IFA 2016 και έχουμε στα χέρια μας το νέο Sony Xperia XZ με οθόνη αφής 5.2 ιντσών LCD IPS 1080p, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 820, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB με δυνατότητα επέκτασης έως και 200GB μέσω microSD και θύρα USB Type-C.