TP-Link NFUI 7.0: Αυτό είναι το νέο UI

, TP-Link NFUI 7.0: Αυτό είναι το νέο UI

Η TP-Link παρουσίασε το νέο της περιβάλλον χρήσης για τα smartphones της Neffos, το NFUI 7.0 βασισμένο στο Android. Η πιο άμεση και αισθητή αλλαγή στο NFUI 7.0 είναι η ταχύτητα, η ομαλότητα στη χρήση και το πόσο γρήγορα ανοίγουν οι εφαρμογές.

Ειδικότερα, το NFUI 7.0 διαθέτει σαφή βελτιστοποίηση του χρόνου εκκίνησης, με αποτέλεσμα οι χρόνοι εκκίνησης των εφαρμογών να μειώνονται δραστικά, μέσω της χρήσης όλων των πυρήνων των επεξεργαστών ταυτόχρονα, χάρη στους αλγόριθμους που αναπτύχθηκαν από τη Neffos. Έτσι, οι εφαρμογές ξεκινούν έως και 78% ταχύτερα στο NFUI 7.0 σε σχέση με παλαιότερες εκδόσεις της εταιρείας.

Οι βελτιστοποιήσεις στη χρήση των επεξεργαστών εξασφαλίζουν μεγαλύτερη σταθερότητα στην καθημερινή χρήση, καθώς και ομαλές αλληλεπιδράσεις του χρήστη με το περιβάλλον χρήσης του λογισμικού.

Επιπλέον, το NFUI 7.0 διαθέτει μια νέα λειτουργία βελτιστοποίησης υποβάθρου, που αναγνωρίζει αυτόματα τα παιχνίδια που είναι εγκατεστημένα στη συσκευή σας και τα κάνει να λειτουργούν πιο ομαλά από ποτέ. Χρησιμοποιεί το υλικό (hardware) της συσκευής για έξυπνη διαχείριση των πόρων του συστήματος και μεγιστοποίηση της ανάθεσης της μνήμης.

, TP-Link NFUI 7.0: Αυτό είναι το νέο UI

Για να μπορεί να ικανοποιεί τις ανάγκες των χρηστών που επιθυμούν απρόσκοπτη εμπειρία σύνδεσης με τις συσκευές TP-Link τους, το NFUI 7.0 προσφέρει πολλές λειτουργίες συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών Wi-Fi που έχουν αναπτυχθεί ειδικά από την TP-Link για τη Neffos, όπως η κοινή χρήση Wi-Fi μέσω κωδικού QR και η δυνατότητα σύνδεσης μέσω Γέφυρας Δικτύου (Network Bridge).

Ο έλεγχος μέσω κινήσεων των χεριών είναι διαθέσιμος για χρήστες που θέλουν έναν απλούστερο τρόπο πλοήγησης στο νέο περιβάλλον χρήσης. Όταν είναι ενεργοποιημένος, το διπλό πάτημα στην οθόνη ενεργοποιεί τη συσκευή ενώ το ταυτόχρονο σύρσιμο προς τα κάτω με τρία δάχτυλα σας επιτρέπει να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης. Οι χρήστες μπορούν επίσης να εκκινήσουν τις αγαπημένες τους εφαρμογές ενώ η οθόνη είναι απενεργοποιημένη, μέσω προσαρμόσιμων κινήσεων των χεριών.

, TP-Link NFUI 7.0: Αυτό είναι το νέο UI

Το NFUI διαθέτει ενσωματωμένη λειτουργία προστασίας για τα μάτια, η οποία εμποδίζει το επιβλαβές μπλε φως, μειώνοντας έτσι την κούραση των ματιών που δημιουργείται όταν χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο Neffos σας σε σκοτεινό περιβάλλον. Υποστηρίζει το άνοιγμα δύο εφαρμογών δίπλα-δίπλα σε κατάσταση διαχωρισμού οθόνης, καθώς και χρήση της οθόνης ενώ φοράτε γάντια εφόσον έχετε ενεργοποιήσει τη λειτουργία Γαντιών (Glove) μέσω των ρυθμίσεων.

Για επέκταση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας όταν απαιτείται λιγότερο έντονη χρήση, το NFUI διαθέτει λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας Smart-Power και Ultra-Power, οι οποίες είναι εξαιρετικά χρήσιμες, καθώς σας επιτρέπουν να απενεργοποιείτε τις λειτουργίες του συστήματος που επιβαρύνουν την μπαταρία. Η Ultra-Power κλείνει όλες τις εφαρμογές εκτός από μερικές, όπως το τηλέφωνο και τα μηνύματα, για μέγιστη εξοικονόμηση.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό ποιες συσκυές και πότε θα αναβαθμιστούν στο νέο NFUI 7.0 UI.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear CES 2020: Έκθεση τεχνολογίας στο Las Vegas TP-Link

TP-Link Deco X20, X60 και X90: Wi-Fi 6 mesh routers νικητές του CES 2020 Innovation Award

Η TP-Link βρίσκεται στην έκθεση CES 2020 και παρουσίασε τα νέα mesh routers TP-Link Deco X20, X60 και X90 που καλύπτουν έως 560 τετραγωνικά μέτρα.

Smartphones Neffos Neffos Android smartphones TP-Link

Neffos C7s: Έρχεται Ελλάδα τον Σεπτέμβριο με τιμή 89,90 ευρώ

Η Neffos, η μάρκα κινητών τηλεφώνων της TP-Link φέρνει στην ελληνική αγορά στα μέσα Σεπτεμβρίου νέο μοντέλο Neffos C7s με προτεινόμενη τιμή 89.90 ευρώ.

Smartphones Alcatel Android Android Smartphones

5 smartphones για το καλοκαίρι με τιμή έως 199 ευρώ

Το καλοκαίρι είναι εδώ και έχουμε αρκετά έξοδα για τις καλοκαιρινές μας διακοπές και θα ήταν καλό να μη χρειαστεί να δώσουμε μια περιουσία για το νέο μας smartphone. Υπάρχουν αξιόπιστα smartphone μέχρι τα 199 ευρώ τα οποία δε θα απογοητεύσουν κανέναν.

News Android Android Smartphones TP-Link

TP-Link: Επίσημα στην αγορά smartphones με το Neffos brand

Επίσημη είσοδο στην αγορά των smartphones έκανε η TP-Link, η οποία είναι γνωστή για τα routers και τα αξεσουάρ υπολογιστών που κατασκευάζει. Φέρνει το νέο Neffos brand στο οποίο ανήκουν τα Neffos C5L, Neffos C5 και Neffos C5 Max. Και τα τρία smartphones τρέχουν Android 5.1 Lollipop.