TrendForce: “Μην περιμένετε 4GB RAM από τα iPhone του 2017”

iphone no 4gb ram, TrendForce: “Μην περιμένετε 4GB RAM από τα iPhone του 2017”

Η εταιρεία ερευνών TrendForce δημοσιοποίησε την αναφορά με τις προβλέψεις της σχετικά με τη μνήμη RAM που θα έχουν τα smartphones μέχρι το τέλος του 2017. Προβλέπεται ότι ο μέσος όρος θα είναι τα 3.2GB RAM, που σημαίνει ότι σημειώνεται 33.4% αύξηση από το 2016, όπου ο μέσος όρος ήταν 2.4GB.

Οι αναλυτές της TrendForce προβλέπουν ότι το επετειακό iPhone 8 με αφορμή τα 10α γενέθλιά του, δεν θα ξεπερνά τα 3GB RAM. Σημειώνεται ότι οι fans της Apple δεν θα πρέπει να περιμένουν συσκευή με 4GB RAM πριν από το 2018.

Η TrendForce προβλέπει ότι το 5.8 ιντσών AMOLED iPhone και το 5.5 ιντσών LCD iPhone θα έχουν μνήμη RAM 3GB, ενώ το iPhone με οθόνη 4.7 ιντσών LCD θα παραμείνει σε 2GB RAM.

Από την άλλη πλευρά, οι κατασκευαστές Android έχουν αυξήσει την ποσότητα της μνήμης RAM λόγω της ζήτησης των καταναλωτών. Αναλυτής θεωρεί πως η αύξηση στον μέσο όρο της RAM είναι μεγαλύτερη από τα tablets και τους υπολογιστές λόγω του ότι “το λειτουργικό σύστημα γίνεται πιο αργό μετά από μια περίοδο χρήσης”.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris966

…ενώ το iPhone με οθόνη 4,7 ιντσών LCD θα παραμείνει σε 2 GB RAM!
Αν αυτό δεν είναι καθαρή αυτοκτονία τότε πολύ θα ήθελα να μάθω ποιό είναι…
Πείτε μου σας παρακαλώ, ποιός σοβαρός άνθρωπος θα πάρει αυτό το τηλέφωνο (το οποίο σημειωτέον θα είναι και λίγο ακριβότερο από το 7 του 2016) και δεν θα δώσει κάτι παραπάνω για το επετειακό.
Έχω την αίσθηση ότι το 7s και το 7s plus θα είναι από πλευράς πωλήσεων μιά παταγώδης αποτυχία.
Κρίμα για αυτή την μεγάλη εταιρία να κάνει τόσο σοβαρά και επαναλαμβανόμενα λάθη…

Σταύρος Χρι

Τι να σου κανει η apple όταν ακομα και το 7ρι το μικρο του 2016 με 2gb ram θα ειναι πιο γρήγορο απο ολα τα android του 2017 με το μονο που θα μπορει να ίσως να το φτάσει να ειναι το .μελοντικο OnePlus 5;

keysmith

Τι έχουν τα 2gb ram? Μηπως δεν προσφέρουν καλή εμπειρία χρήσης; Αυτό που γίνεται με την ram σε λειτουργικά κινητών είναι παράλογο! Τι τα θέλει 3-4gb και 6gb σήμερα ένα κινητό; SQL server θα τρέξει για μικρό κολέγιο;

Και σε android 2gb μια χαρά είναι σήμερα. Θα έπρεπε και το ΄1gb να είναι αλλά έχουν φουσκώσει τις απαιτήσεις του λειτουργικού (και των εφαρμογών) χωρίς ανάλογα οφέλη. Ο πληθωρισμός υλικού καλά κρατάει στα κινητά ακόμη κάτι που στα laptop/pc έχει ύφεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.