Τρία μοντέλα Galaxy S10 πήραν πιστοποίηση στην Κίνα

τρία μοντέλα galaxy s10 πιστοποίηση κίνα, Τρία μοντέλα Galaxy S10 πήραν πιστοποίηση στην Κίνα

Εδώ και καιρό οι φήμες που αφορούν το Galaxy S10 αναφέρουν πως το επετειακό μοντέλο της Samsung θα κυκλοφορήσει σε τρία μοντέλα, κάτι το οποίο φαίνεται να επιβεβαιώνεται από την πιστοποίηση τριών μοντέλων από το Υπουργείο Βιομηχανίας και Πληροφορικής στην Κίνα.

Τα νέα Galaxy S10 παίρνουν την πρώτη πιστοποίηση στην Κίνα και έχουν τους κωδικούς SM-G9700, SM-G9730 και SM-G9750, με το “0” στο τέλος κάθε κωδικής ονομασίας να δείχνει πως είναι οι συσκευές που προορίζονται για την αγορά της Κίνας, χωρίς να αναφέρεται η παραμικρή λεπτομέρεια για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της κάθε συσκευής, παρά μόνο η κωδική ονομασία που θα έχουν οι επόμενες ναυαρχίδες της Samsung.

Σύμφωνα με τις φήμες που υπάρχουν μέχρι σήμερα, τα μοντέλα SM-G970 και SM-G973 θα έχουν οθόνη 5.8 ιντσών, με αυτήν του SM-G970 να είναι επίπεδη αντί για κυρτή όπως του SM-G973. Τα μοντέλα SM-G970 και SM-G973 θα είναι εφοδιασμένα με κύρια διπλή κάμερα και μονή selfie, ενώ το μοντέλο SM-G975 θα έχει τριπλή κύρια κάμερα και διπλή selfie, με την οθόνη του να έχει μέγεθος 6.44 ιντσών η οποία θα είναι κυρτή στις άκρες.

Τέλος, μένει να δούμε τι ετοιμάζει η Samsung για τις ναυαρχίδες του νέου έτους ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και μια έκδοση του Galaxy S10 που θα υποστηρίζει τη σύνδεση στα 5G δίκτυα, η οποία θα πωλείται στις Η.Π.Α και στη Νότιο Κορέα μιας και ειδικά σε αυτές τις αγορές, τα 5G θα ξεκινήσουν να γίνονται σταδιακά διαθέσιμα στις αρχές του 2019.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Theo

Πιστή αντιγραφή?

Αστέριος Στέλιος

Αυτά έπρεπε να είχαν κυκλοφορήσει 1 μήνα πριν τις γιορτές των Χριστογέννων με τον νέο exynos επεξεργαστή και σε αυτά θα έπρεπε να είχε ενσωματωθεί και η σειρά ΝΟΤΕ η οποία θα έπρεπε να έρχεται σε 2 μοντέλα με επίπεδη και κυρτή οθόνη. Τότε η Samsung θα μπορούσε να εκτίζει σε καλές πωλήσεις

Kassandros1966

Θα αργήσουν 4 μήνες σε σχέση με τα mate 20/20 pro….και είναι πολλοί οι 4 μήνες!

Αστέριος Στέλιος

Όταν οι άλλοι 2 της πρώτης 3αδας έρχονται Σεπτέμβριο & Οκτώβριο με νέο επεξεργαστή και νέα αναβαθμισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, η Samsung από Αύγουστο μας δίνει το ΝΟΤΕ που όπως και να έχει θες δεν θες, το συγκρίνεις με τα σειρά S η οποία 4-5 μήνες μετά έχει πέσει στην τιμή αρκετά. …Οπότε για αυτό λέω πως η Samsung έπρεπε να δίνει τις οποίες νέες τεχνολογίες της τώρα που γυρίζει η μπαλα κι όχι να περιμένει τη κυκλοφορία του Snapdragon.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.