Τρία νέα foldable smartphones έρχονται από τη Samsung το 2021;

Samsung, Τρία νέα foldable smartphones έρχονται από τη Samsung το 2021;

Η Samsung πιστεύει πολύ στα foldable smartphones και θα παρουσιάσει τρία νέα μοντέλα το 2021, σύμφωνα με νέες πληροφορίες. Η ιστοσελίδα Thelec ανέβασε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τις επερχόμενες συσκευές, μέσω της εταιρείας ερευνών OLED οθονών UBI Research.

Σύμφωνα με την πηγή και οι τρεις επερχόμενες foldable συσκευές θα έρθουν με προστασία Ultra Thin Glass νέας γενιάς, αλλά και LTPO τεχνολογία για λιγότερη κατανάλωση μπαταρίας. Αρχικά το Galaxy Z Flip 2 θα έρθει με εσωτερική οθόνη 6,7 ιντσών, όμως η εξωτερική οθόνη θα αυξηθεί στις 3 ίντσες, έναντι των 1,1 ιντσών που έχουμε δει στα προηγούμενα μοντέλα.

Από την άλλη, η απόλυτη ναυαρχίδα της Samsung στα foldable smartphones, το Galaxy Z Fold 3, θα έρθει με μικρότερες οθόνες από ότι θα περιμέναμε. Σύμφωνα πάντα με την UBI Research, το νέο flagship θα έρθει με εσωτερική οθόνη 7 ιντσών, ενώ η εξωτερική του οθόνη θα φτάσει τις μόλις 4 ίντσες. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι μικρότερη η συσκευή, κάτι που δε συμβαδίζει με τη στρατηγική της Samsung γενικότερα.

Τέλος, οι πληροφορίες αναφέρουν για ακόμη μία φορά και το Galaxy Z Fold Lite, όμως με τις πληροφορίες και πάλι να είναι αρκετά περίεργες. Το οικονομικό foldable θα έχει ακριβώς τις ίδιες οθόνες με το μεγαλύτερο Galaxy Z Fold 3, όμως θα έχει πιο αδύναμο hardware, χωρίς να γνωρίζουμε που ακριβώς θα γίνουν οι “εκπτώσεις”.

Από όλα τα foldable smartphones της Samsung, μόνο το Galaxy Z Fold 3 θα ενσωματώνει under-display selfie κάμερα για το 2021, κάτι που θα δίνει την απόλυτη εμπειρία θέασης στους κατόχους. Επίσης, δε γνωρίζουμε αν το S Pen παραμείνει αποκλειστικότητα ή το δούμε και στο οικονομικό Z Fold Lite.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.