Try Galaxy: Ανακαλύψτε τις εμπειρίες της σειράς Galaxy S23 και One UI 5.1.

Samsung OneUI 5.1, Try Galaxy: Ανακαλύψτε τις εμπειρίες της σειράς Galaxy S23 και One UI 5.1.

Η Samsung ανακοίνωσε τη βελτιωμένη εφαρμογή Try Galax», η οποία επιτρέπει στους χρήστες smartphone που δεν έχουν πρόσβαση στο οικοσύστημα Galaxy , να δοκιμάσουν τις νέες δυνατότητες από τη σειρά Galaxy S23 που κυκλοφόρησε πρόσφατα και το One UI 5.1. Η εφαρμογή είναι πλέον διαθέσιμη σε 14 γλώσσες, όπως Αραβικά, Ινδονησιακά, Κινέζικα, Αγγλικά, Γαλλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιαπωνικά, Πορτογαλικά, Ισπανικά, Ισπανικά (Μεξικάνικα), Σουηδικά, και Βιετναμέζικα.

Από το 2022 που κυκλοφόρησε, η εφαρμογή «Try Galaxy» έχει «κατέβει» περισσότερες από 2 εκατομμύρια φορές. Μετά τη λήψη, οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να βρουν χρήσιμους οδηγούς και να εξερευνήσουν την αρχική σελίδα της εφαρμογής, συμπεριλαμβανομένων των εικονιδίων Galaxy, των widgets και της πλοήγησης. Οι χρήστες μπορούν, επίσης, να δοκιμάσουν και άλλες καινοτόμες, μοναδικές εφαρμογές και λειτουργίες που είναι διαθέσιμες μέσω του Samsung Galaxy. Η πρόσφατα βελτιωμένη εφαρμογή ενσωματώνει βασικά χαρακτηριστικά της σειράς Galaxy S23 και του One UI 5.1, όπως:

• Κάμερα : Οι χρήστες μπορούν να εξερευνήσουν τις εκπληκτικές δυνατότητες του πιο προηγμένου συστήματος κάμερας Samsung Galaxy, με την κινηματογραφικών προδιαγραφών λειτουργία Nightography και AI για ζωντανές και καθαρές νυχτερινές λήψεις. Μέσα από την εφαρμογή, μπορούν επίσης να δοκιμάσουν εργαλεία επεξεργασίας, όπως το Photo Remaster, για να βελτιώσουν αυτόματα τις λεπτομέρειες των εικόνων.
• Απόδοση: Οι χρήστες μπορούν να δουν πώς η σειρά Galaxy S23 επαναπροσδιορίζει την κορυφαία απόδοση μέσω ενός βίντεο που δείχνει τις δυνατότητες gaming επόμενου επιπέδου χάρη στη βελτιστοποιημένη πλατφόρμα για φορητές συσκευές, την μπαταρία και την οθόνη.
• Συνδεδεμένο οικοσύστημα: Οι χρήστες μπορούν να ανακαλύψουν τον νέο κόσμο του One UI 5.1 με προσαρμόσιμες ταπετσαρίες, εικονίδια, διεπαφές μηνυμάτων, δυνατότητες φόντου και πολλά άλλα, για μια εμπειρία κινητού που ταιριάζει με την προσωπικότητα και το στυλ τους.

Η εφαρμογή Try Galaxy υποστηρίζει πλέον 14 γλώσσες και είναι διαθέσιμη για λήψη μέσω μιας απλής σάρωσης του κωδικού QR της εικόνας μας.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.