Ubuntu Edge, Μείωση τιμής από την Canonical

Τα πρώτα δείγματα από το ρυθμό συγκέντρωσης χρημάτων στην καμπάνια της Canonical για το Ubuntu Edge Smartphone ήταν εξαιρετικά θετικά, αλλά γρήγορα η κατάσταση άλλαξε και η ροή χρημάτων από το κοινό έμοιαζε να μένει στάσιμη. Πολλοί έσπευσαν να πουν ότι η αιτία για αυτό ήταν η υψηλή τιμή κτήσης του smartphone.

To Edge με λειτουργίες υπολογιστή και smartphone και την ικανότητα να τρέχει τόσο Android όσο και Linux ζητούσε 830 δολάρια ΗΠΑ για να έρθει στο χέρι σας. Το ποσό δεν ήταν μικρό. Επομένως, για τις προσεχείς εβδομάδες και μέχρι τη λήξη της καμπάνιας, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 21 Αυγούστου 2013, αποφάσισε να ρίξει την τιμή και να την κάνει 695 δολάρια. Η Canonical έχει βάλει ως στόχο της να συγκεντρώσει 32 εκ. δολάρια προκειμένου να αρχίσει την παραγωγή του πολλά υποσχόμενου smartphone.

Ubuntu Edge, Ubuntu Edge, Μείωση τιμής από την Canonical

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Smartphones Samsung Smartphones

Samsung: Μείωσε κατά 70% τους στόχους για πωλήσεις των Galaxy A23 5G

H Samsung μείωσε κατακόρυφα τους στόχους της για τις πωλήσεις των Galaxy A23 5G, σε ποσοστό που “αγγίζει” ακόμη και το 70%.