Google: Μαζί με Pixel 2 και Pixel 2XL φέρνει και το Ultra pixel;

Στις 4 Οκτωβρίου θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση των νέων Pixel 2 και Pixel 2 XL smartphones από την Google και αυτά είναι τα δυο μοντέλα που έχουν μονοπωλήσει μέχρι στιγμής τα leaks. Ωστόσο, Google μπορεί να μας επιφυλάσσει μια τρίτη έκπληξη.

Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή μας έρχονται πληροφορίες για το λεγόμενο Ultra pixel.

Μέχρι στιγμής αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι το Pixel 2 δεν θα έχει σπουδαίες αλλαγές από τον προκάτοχό του και θα είναι μια ελαφρώς αναβαθμισμένη έκδοση. Το Pixel 2 XL θα είναι αρκετά διαφοροποιημένο ειδικά όσον αφορά στην εμφάνιση, υιοθετώντας bezel-less σχεδιασμό.

google Ultra pixel, Google: Μαζί με Pixel 2 και Pixel 2XL φέρνει και το Ultra pixel;

Για το τρίτο Pixel phone, o YouTuber Arun Maini ανέβασε ένα πολύ ενδιαφέρον video για το μη ανακοινωμένο “Ultra pixel”. Το leak περιλαμβάνει διάφορα videos και εικόνες από την υποτιθέμενη παρουσίαση της Google όπου δίνονται λεπτομέρειες.

google Ultra pixel, Google: Μαζί με Pixel 2 και Pixel 2XL φέρνει και το Ultra pixel;

Πρόκειται για ένα κινητό πλήρως εναρμονισμένο με τις τάσεις του 2018, ψηλό aspect ratio, minimal bezels, αναφέρεται η διπλή κάμερα στην πλάτη και ο “νέος αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων” (αν και δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες, ίσως είναι ενσωματωμένος στην οθόνη).

Σε ένα άλλο slide αναφέρεται: “The future of Android is Fluid”, που σημαίνει την αντικατάσταση των navigation buttons στο Android (a.k.a. back, home, recents keys). H Google είναι πιθανό να μετακινηθεί σε gesture-based σύστημα πλοήγησης, όπως στο iPhone X.

google Ultra pixel, Google: Μαζί με Pixel 2 και Pixel 2XL φέρνει και το Ultra pixel;

Εμείς σε αυτό το σημείο να πούμε ότι κρατάμε πολλές επιφυλάξεις για την παραπάνω διαρροή, η οποία αν και μοιάζει άκρως ενδιαφέρουσα, δεν είναι επιβεβαιωμένη.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
James

Επετειακό για τον ένα χρόνο 😛

Chris_BMW

Χαχαχα εμπρός στο δρόμο που χαράζει η Apple!!!! Και επετειακό !!!! (Να μην βγάλουν κ αυτοί ένα επετειακό 😂)

Υ.Γ Καλα το κορυφαίο λειτουργικό android θα καταργήσει τα back -home buttons και θα “φτιάξει”gesture-based σύστημα πλοήγησης, όπως στο iPhone X;;;

Υ.Γ2 Παλαμάκια χτυπάει και όλοι χορεύουν …

hayate

Χρήστο να σε ενημερώσω αν δεν το ξέρεις ήδη πως τα gestures υπήρχαν και ήρθαν πρώτα στα κινητά με τα blackberry και το blackberry os. Αυτά τα κινητά λοιπόν δεν είχαν καν πλήκτρα πλοήγησης είτε φυσικά είτε στην οθόνη και χρειάζονταν διάφορα gestures πάνω στην οθόνη για να πας στην κεντρική οθόνη η για το multitasking κτλ κάτι που βλέπουμε πως κάνει πλέον και η Apple στο Χ

Chris_BMW

@hayate

Έγραψα κάπου εγώ στο σχόλιο μου οτι πρώτη η Apple τα έφερε ;;
Οπως είπες κ εσυ υπάρχουν εδω κ 4 -5 χρονια .. Όλοι οι υπόλοιποι θα τα υιοθετήσουν οταν τα υιοθετήσει κ η Apple ..Αυτή ειναι η διαφορα οπως με ολα τα features..
Εξού και το υστερόγραφο πως όλοι χορεύουν στο ρυθμό της …

Chris_BMW

@hayate

Για να είμαι βεβαια κ δίκαιος και το iOS έχει δανειστεί χαρακτηριστικά απο το android..

Απλα η Apple έχει τη δύναμη βα κάνει κάποια πράγματα” μόδα “..

Γιώργος Κ.

Παιδιά όλοι δανείζονται από όλους πλέον. Δεν υπάρχει παρθένογένεση εδώ πέρα

Στα του θέματος, ας ελπίσουμε να μην πάει πάλι στο Θεό η τιμή. Κι αν το κάνει να πέσει κάποια στιγμή. Όχι σαν τα πρώτα pixels

James

@Chris_BMW Χρήστο ξεκόλλα λίγο από την Apple και δες παραπέρα. Λες να έφτιαξαν ένα νέο κινητό και ένα νέο UI μέσα σε δύο εβδομάδες επειδή το έκανε η Apple; Όσοι ασχολούμαστε έχουμε δει δείγματα του νέου UI εδώ και ένα δύο χρόνια…

Chris_BMW

@James

Εννοείτε πως δεν το δουλεύουν τους τελευταίους δυο μήνες .. Ουτε η Apple βεβαια ..
Όσο αφορά το “ξεκολλά” αν παρατηρήσεις απευθύνομαι σε εσένα κ σε κάποιους άλλους κολλημένους με το android… Αυτά …

Σου είπα πια ειναι η διαφορα μας . Οτι εγώ android δούλεψα -έστω κ σε αρχική σχετικά μορφή και σε Samsung τηλέφωνα .. Εσυ ios όχι …

James

@Chris_BMW ο μόνος κολλημένος εδώ πέρα είσαι εσύ. Εγώ πρώτος πρώτος κορόιδεψα το “επετειακό”. Δεν είμαι κολλημένος με το Android, απλά αυτή τη στιγμή είναι ό,τι καλύτερο και ανοιχτότερο υπάρχει. Πρώτος πρώτος θα τρέξω να δοκιμάσω κάτι καινούργιο και καλύτερο αν και όταν βγεί. Να πάω να κλειστώ στο δογματικό μοναστήρι του iOS όπως εσύ, όμως δεν πρόκειται.

Chris_BMW

@James

Συνεχίζεις να εισαι απόλυτος …

Σου ξανά λέω για σένα ειναι το καλύτερο .. για εμένα όχι …

James

@Chris_BMW και θα συνεχίσω να είμαι απόλυτος για όσο είναι καλύτερο. Μετά απλά θα αλλάξω λειτουργικό, άσχετα με το τι σηματάκι θα έχει στην πλάτη.

Agnostos13

@James:
Κολλημενος με τη Google?

James

Μιλάει και ο Agnostos13 για κολλήματα…

Η απάντηση είναι όχι, το εξήγησα ήδη

Agnostos13

@James:

Εγω εχω εκφρασει πολλες φορες γιατι δεν θα επαιρνα android…
Τι αλλες σοβαρες επιλογες εχω;

James

@Agnostos13 δε με αφορούν οι επιλογές σου, αλλά ότι σε τρία σχόλια σου μέσα σε 24 ώρες έχεις αποκαλέσει κάποιον σχιστομάτη, κάποιον άλλο κορεατολάγνο και εμένα κολλημένο επειδή δεν είμαστε σύμφωνοι με τα πιστεύω σου. Και αυτό δε δείχνει άνθρωπο “ξεκολλημενο”…

Agnostos13

@James:

Αυτα που διαβαζω με οδηγουν

James

@Agnostos13 δηλαδή εσύ είσαι ένα άβουλο ον που το οδηγούν και το κατευθύνουν οι διαθέσεις των άλλων; Μπορείς και καλύτερα νομίζω

Mits

Tα gestures υπήρχαν σε s3, s4, note3 και κάθε άλλο παρά νεωτερισμος είναι. Η Αμερική ανακαλύφτηκε το 1492 και δεν ξαναανακαλυπτεται οπότε βλέπουμε πρώτη φορά κάτι που άλλοι το έχουν δει παλιότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.