UltraDART: Η πρόταση της Realme στη φόρτιση 125W

, UltraDART: Η πρόταση της Realme στη φόρτιση 125W

Μόλις μία μέρα μετά την παρουσίαση του Flash Charge της Oppo στα 125W, η Realme ανακοινώνει τη δική της πρόταση στη γρήγορη φόρτιση, παρουσιάζοντας την τεχνολογία UltraDART στα 125W. Η νέα τεχνολογία επιτρέπει 33% φόρτιση της μπαταρίας σε μόλις 3 λεπτά.

Η φόρτιση UltraDART στα 125W επιτρέπει το 98% της μετατροπής ηλεκτρικής ενέργειας χάρη στα διπλά κελιά 6C. Για την προστασία της συσκευής, η Realme έχει ενσωματώσει 14 αισθητήρες θερμοκρασίας στην αρχιτεκτονική της μπαταρίας, αλλά και επιπλέον εσωτερική ψύξη στις συσκευές που θα υποστηρίζουν τη νέα τεχνολογία, ώστε η συσκευή να μην ξεπερνάει τους 40 βαθμούς Κελσίου κατά τη φόρτιση.

Η τεχνολογία UltraDART θα υποστηρίζει και άλλα πρωτόκολλα, όπως 65W PD και 36W ασύρματης φόρτισης. Επίσης, θα είναι συμβατός με όλα τα προηγούμενα πρωτόκολλα φόρτισης της εταιρείας, δηλαδή όλες της VOOC εκδόσεις. Τέλος, η εταιρεία ετοιμάζει την κυκλοφορία φορτιστών SuperDart με υποστήριξη γρήγορης ασύρματης φόρτισης στα 50W και 60W, με έμφαση στο χαμηλό βάρος και πάχος, ώστε να είναι αρκετά πιο φορητοί.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on Realme

Realme C67 review: Με Κατοστάρα και Snapdragon

Το realme C67 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει τη μεγαλύτερη camera ανάλυσης 108MP αισθητήρα και zoom camera 3x στην κατηγορία του. Δείτε το review του Techblog!

Smartphones featured Realme

Η realme παρουσίασε το C67, μια συσκευή «Champion» με camera 108MP και επεξεργαστή Snapdragon 6nm

Το realme C67 προσφέρει στον χρήστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία κινητής τηλεφωνίας, σε μια ελκυστική τιμή που ξεκινά από 209,90 €.

Smartphones Realme

realme C67: Με κάμερα 108MP και Snapdragon 685

Η realme έχοντας ήδη ξεπεράσει τις 100 εκατομμύρια αποστολές smartphones, πρόκειται να λανσάρει στις 6 Φεβρουαρίου, το smartphone C67.

Smartphones Apple iPhone Realme

H Realme παρουσιάζει το δικό της Dynamic Island στο C55

Με το βασικό χαρακτηριστικό των τελευταίων iPhone, το Dynamic Island κυκλοφόρησε το Realme C55, που περιλαμβάνει ένα χαρακτηριστικό που η εταιρεία αποκαλεί «Mini Capsule».