UMi Plus: Με οκταπύρηνο Helio P10 και 4GB RAM

Το UMi Plus αποκαλείται και budget flagship μιας και ισσοροπεί μεταξύ επιδόσεων χωρίς συμβιβασμούς και προσιτής τιμής, 179.99 δολάρια Αμερικής. Ενσωματώνει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio P10, μνήμη RAM 4GB, μπαταρία 4000 mAh, fast charging, κάμερα 13 Megapixel της Samsung και αναμένεται να αναβαθμιστεί σε Android 7.0 προς το τέλος του έτους.

UMi Plus budget 4GB RAM, UMi Plus: Με οκταπύρηνο Helio P10 και 4GB RAM

Γνωρίζουμε τις καλές επιδόσεις P10 Helio, ενός επεξεργαστή με υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, σημαντικό όμως είναι και η μνήμη RAM που στην περίπτωση του UMi Plus είναι 4GB. Το multitasking πλέον δεν είναι πρόβλημα και οι εφαρμογές που έχετε εγκατεστημένες στη συσκευής σας ανοίγουν άμεσα. Η περιήγηση στο διαδίκτυο γίνεται πιο εύκολη, τα παιχνίδια πιο γρήγορα και γενικά το σύστημα αποδίδει καλύτερα.

Όμως η UMi γνωρίζει ότι δεν είναι μόνο ο επεξεργαστής και η μνήμη RAM που ολοκληρώνουν την εμπειρία γιαυτό και έχει δώσει σημασία και σε άλλες λειτουργίες και λεπτομέριες της συσκευής. Το UMi Plus έχει ένα προγραμματιζόμενο πλήκτρο που επιτρέπει να ανοίγετε με το το πάτημα του την εφαρμογή που έχετε επιλέξει. Το πλήκτρο έχει προγραμματιστεί να ανοίγει την κάμερα αλλά μπορείτε να βάλετε όποια άλλη εφαρμογή θέλετε.

UMi Plus budget 4GB RAM, UMi Plus: Με οκταπύρηνο Helio P10 και 4GB RAM

Η οθόνη του UMi Plus με διαγώνιο 5.5 ιντσών και ανάλυση Full HD είναι κατασκευής SHARP με 95% NTSC gamut και με ψηλά επίπεδα κορεσμού στα χρώματα ιδανική για θέαση κάτω από συνθήκες με έντολο ηλιακό φως. Είτε βλέπετε φωτογραφίες, είτε παρακολουθείτε ή τρέχετε εφαρμογές, το UMi Plus αποδίδει έντονα και ζωηρά χρώματα.

UMi Plus budget 4GB RAM, UMi Plus: Με οκταπύρηνο Helio P10 και 4GB RAM

Ο αισθητήρας δαχτυλικών του UMi Plus βρίσκεται ενσωματωμένος στο home button για εύκολη και γρήγορη χρήση με υψηλή αξιοπιστία. Απλά πιέστε απαλά τον αισθητήρα και μέσα σε 0.1 δευτ. το smartphone ξεκλειδώνει. Πιο βολικά και γρήγορα από τη χρήση μοτίβου ή κωδικού. Ειδικό τσιπ κρυπτογραφεί και αποθηκεύει τα δακτυλικά αποτυπώματα σας με ασφαλή τρόπο, κανείς δεν μπορεί να έχει πρόσβαση.

UMi Plus budget 4GB RAM, UMi Plus: Με οκταπύρηνο Helio P10 και 4GB RAM

Η κάμερα 13 Megapixel με αισθητήρα της Samsung χρησιμοποιεί την τεχνολογία Phase Detection Autofocus (PDAF) και προσφέρει autofocus σε μόλι 0.1 δευτ. Επίσης έχει ισχυρό επεξεργαστή εικόνας ενώ εκτός από την αυτόματη λειτουργία διαθέτει και επιλογή manual mode δίνοντας τον πλήρη έλεγχο στον χρήστη.

UMi Plus budget 4GB RAM, UMi Plus: Με οκταπύρηνο Helio P10 και 4GB RAM

Το UMi Plus σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα on-screen πλήκτρα είναι τα φυσικά της συσκευής. Δεν έχουν όλοι οι χρήστες τις ίδιες απαιτήσεις και η UMi λύνει το πρόβλημα επιλέγοντας εσείς το πως θέλετε να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας.

UMi Plus budget 4GB RAM, UMi Plus: Με οκταπύρηνο Helio P10 και 4GB RAM

Το UMi ενσωματώνει LED ειδοποιήσεων σε κόκκινο, μπλε και πράσινο χρώμα ώστε να γνωρίζετε εκ των προτέρων εάν έχετε αναπάντητη κλήση, SMS ή κάποια άλλη ειδοποίηση, χωρίς την ανάγκη για να ενεργοποιήσετε την οθόνη του smartphone σας.

Αν θέλετε να αποκτήσετε ένα UMi Plus δωρεάν, μπορείτε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό της εταιρείας. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
More informations here:

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.