UMi Plus: Τρέχει Android N [video]

H UMi το έχει υποσχεθεί. Η ναυαρχίδα της UMi Plus θα αναβαθμιστεί στην πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android, στην Nougat (N). Η ανάπτυξη της συγκεκριμένης έκδοσης για το Plus βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να διατεθεί σύντομα.

UMi Plus Android N, UMi Plus: Τρέχει Android N [video]

Η εταιρεία ανέβασε ένα video στο YouTube με το UMi Plus να τρέχει Android N. Το UMi Plus ενσωματώνει το οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio P10, μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 32GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας micro SD.

Το σασί του UMi Plus είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο αεροπορικού τύπου, η οθόνη του είναι 5.5 ιντσών ανάλυσης Full HD και διαθέτει αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων που ξεκλειδώνει το κινητό σε μόλις 0.1 δευτ.

Η κάμερα του UMi Plus έχει αισθητήρα 13 Megapixel και η μπροστινή κάμερα 5 Megapixel. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4000 mAh με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης μέσω της υποδοχής USB Type-C.

Πάμε να δούμε το hands-on video με το Android N σε δράση.

UMi Plus Android N, UMi Plus: Τρέχει Android N [video]

Η νέα έκδοση του Android φέρνει βελτιώσεις όπως ένα πιο γρήγορο με αρκετές νέες λειτουργίες. Αλλά και η κάμερα του UMi Plus θα βετιωθεί περαιτέρω αποθανατίζοντας ακόμα καλύτερες φωτογραφίες σε διαφορετικές συνθήκες φωτισμού.

Αν σας αρέσει το UMi Plus μπορείτε λάβετε μέρος στον διαγωνισμό που τρέχει η εταιρεία και αν είστε τυχεροί να το αποκτήσετε δωρεάν. Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό εδώ.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4 & Mix Flip: Διέρρευσαν λεπτομέρειες για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα

Tο Xiaomi Mix Fold 4 αναμένεται να έρθει μαζί με το Mix Flip, το πρώτο αναδιπλούμενο σε στυλ flip της εταιρείας.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Επίσημο με τιμή από 549 ευρώ

Η Google ολοκλήρωσε τη σειρά Pixel 8 παρουσιάζοντας το Pixel 8a, την πιο προσιτή επιλογή, με ενημερωμένη σχεδίαση.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Έτσι θα μοιάζει το επερχόμενο smartphone

Αν και το OnePlus 12 κυκλοφόρησε μόλις τον Δεκέμβριο, βλέπουμε διαρροές για το OnePlus 13 από τον Μάρτιο, που υπονοούν αλλαγές στο σχεδιασμό.

Smartphones featured Sony Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI: Νέες προωθητικές εικόνες που διέρρευσαν επιβεβαιώνουν specs πριν την κυκλοφορία

To Sony Xperia 1 VI θα παρουσιαστεί επίσημα την ερχόμενη εβδομάδα αλλά, μέχρι τότε, διέρρευσαν μερικές νέες προωθητικές εικόνες της συσκευής.