Umidigi A7S: Entry-level πρόταση με ενσωματωμένο θερμόμετρο υπερύθρων

, Umidigi A7S: Entry-level πρόταση με ενσωματωμένο θερμόμετρο υπερύθρων

Με την πανδημία του COVID-19 να έχει αλλάξει τις ζωές μας, πολλές φορές οι εταιρείες ψάχνουν τρόπο για να προσαρμοστούν στις νέες ανάγκες μας. Αυτό φαίνεται να κάνει και η Umidigi, η οποία παρουσίασε το πρώτο της smartphone για όσους φοβούνται και θέλουν να μπορούν να ελέγχουν ανά πάσα στιγμή τη θερμοκρασία τους.

Το Umidigi A7S είναι μία entry-level συσκευή, με οθόνη LCD 6,53 ιντσών ανάλυσης HD+ με μικρά περιμετρικά bezel (πέραν του chin στο κάτω μέρος) και notch τύπου waterdrop, όπου φιλοξενείται η selfie κάμερα των 8MP. Στο εσωτερικό του A7S βρίσκουμε τον τετραπύρηνο επεξεργαστή ΜT6737 της MediaTek, χρονισμένο στα 1.25GHz, συνοδευόμενο από 2GB μνήμης RAM και 32GB επεκτάσιμου χώρου αποθήκευσης. Επίσης, τρέχει την έκδοση Android Go 10.

, Umidigi A7S: Entry-level πρόταση με ενσωματωμένο θερμόμετρο υπερύθρων

Στο πίσω μέρος της συσκευής βλέπουμε το τριπλό σύστημα κάμερας, το οποίο αποτελείται από κύριο αισθητήρα 13MP με f/1.8, 8MP ultra-wide με οπτικό πεδίο 120 μοιρών και 2MP αισθητήρα βάθους. Το ξεχωριστό στοιχείο της συσκευής είναι το θερμόμετρο δίπλα από την κάμερα, το οποίο πρόκειται για θερμόμετρο υπέρυθρων, άρα δε χρειάζεται επαφή με το άτομο που θα θέλει κάποιος να εξετάσει, ενώ υπάρχει και ξεχωριστό πλήκτρο για άνοιγμα του θερμομέτρου.

H μπαταρία του Umidigi A7S ανέρχεται στα 4.150mAh με φόρτιση 5W μέσω USB-C. Η συσκευή είναι κατασκευασμένη από πλαστικό και διαθέτει και θύρα ακουστικών 3.5 χιλιοστών. Αν κάποιος θέλει να αγοράσει το Umidigi A7S στη τιμή των 70 δολαρίων μπορεί μέχρι της 21 Σεπτεμβρίου, όπου τελειώνει και η περίοδος προπαραγγελιών. Μετά την εν λόγω ημερομηνία η συσκευή θα πωλείται έναντι 100 δολαρίων.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.