Unpacked Part 2: H επίσημη παρουσίαση του Galaxy Z Fold 2 έρχεται 1 Σεπτεμβρίου

Μπορεί το Unpacked 2020 να ολοκληρώθηκε, όμως η Samsung μας άφησε υποσχέσεις για το μέλλον, με το Galaxy Z Fold 2 να εμφανίζεται για λίγο στο event, όμως όχι αρκετά για να μάθουμε όλα τα νέα χαρακτηριστικά της συσκευής. Όπως αναμέναμε, ο Σεπτέμβριος θα είναι ο μήνας του νέου foldable.

Η Samsung, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιηθεί ένα δεύτερο ψηφιακό event, με την ονομασία Unpacked Part 2. Όπως περιμέναμε, το νέο event θα είναι αφιερωμένο στο Galaxy Z Fold 2, χωρίς να γνωρίζουμε αν θα υπάρξει κάποια ακόμα ανακοίνωση. Αυτό που περιμένουμε από το νέο event είναι η αναλυτική παρουσίαση της συσκευής, τόσο στο κομμάτι του hardware όσο και του software.

Ήδη το Galaxy Z Fold 2 έχει διαρρεύσει αρκετές φορές, με πιο πρόσφατη διαρροή το διαφημιστικό της ίδιας της Samsung για τις νέες δυνατότητες της συσκευής. Το Galaxy Z Fold 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει με μεγαλύτερες οθόνες μέσα και έξω, Snapdragon 865 Plus, 120Hz ρυθμό ανανέωσης στην εσωτερική οθόνη και νέο σύστημα κάμερας. Η τιμή του αναμένεται κοντά στα 2.000 ευρώ, στην ίδια τιμή δηλαδή του Galaxy Fold.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.