Games

Xbox Series X: Νέο βίντεο συγκρίνει το μέγεθος του εναντίων άλλων κονσολών

Μετά την επίσημη παρουσίαση του Xbox Series X πολλοί ήταν εκείνου που ανησύχησαν για το μέγεθος της κονσόλας, καθώς φαινόταν αρκετά μεγάλη αλλά και με πάχος που ξεπερνά οτιδήποτε έχουμε δει μέχρι σήμερα. Μπορεί το δεύτερο να αληθεύει, αλλά τελικά το ύψος του δεν είναι και τόσο μεγάλο.

Αυτό βλέπουμε τουλάχιστον σε ένα νέο, συγκριτικό βίντεο. Το κανάλι Maniak Gaming στο YouTube κατάφερε να πάρει στα χέρια του ένα μη λειτουργικό prototype του Xbox Series X και να συγκρίνει το μέγεθος του με κονσόλες του σήμερα αλλά και του παρελθόντος. Όπως βλέπουμε στο βίντεο, το Xbox Series X είναι πιο κοντό σε κάθετη θέση από όλα τα Xbox One που κυκλοφορούν αλλά και από το PlayStation 4 Pro, όχι όμως και από το PlayStation 4 Slim.

Από την άλλη, το ύψος του Xbox Series X σε οριζόντια θέση είναι μεγαλύτερο από οτιδήποτε έχουμε δει μέχρι σήμερα, σχεδόν δύο φορές το ύψος του PlayStation 4 Pro σε οριζόντια τοποθέτηση. Ακόμα και το ογκώδες original Xbox μπροστά του φαίνεται να είναι αρκετά μικρό. Βέβαια, γνωρίζουμε ήδη ότι και το PlayStation 5 θα είναι αρκετά μεγαλύτερο σε σχέση με τους προκατόχους του, όμως μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει κάποιο συγκριτικό.

Επεξεργάστηκε την 28 Αυγούστου 2020 14:21

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Ζώης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.