iPhone 6s: Software update θα βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος με την μπαταρία

Όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ημέρες, η Apple ξεκίνησε ένα πρόγραμμα αντικατάστασης μπαταριών του iPhone 6s, εξαιτίας των πολλαπλών αναφορών που υπήρχαν από χρήστες ότι οι συσκευές τους έκλειναν τυχαία. Ενώ αρχικά η Apple χαρακτήρισε αυτό το πρόβλημα ως περιορισμένο, οι αυξανόμενες αναφορές την ανάγκασαν να κάνει μια επιπλέον κίνηση, αυτή την φορά με την μορφή software update.

Σε ένα post της Apple σε Κινέζικο site, αναφέρει “Θα συμπεριλάβουμε επιπλέον διαγνωστική δυνατότητα σε ένα iOS software update το οποίο θα είναι διαθέσιμο την επόμενη εβδομάδα. Αυτό θα μας επιτρέψει να συλλέξουμε περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες εβδομάδες, οι οποίες ίσως μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε του αλγόριθμους που χρησιμοποιούμε για την διαχείριση των επιδόσεων της μπαταρίας και του τερματισμού. Εάν τέτοιες προσθήκες είναι δυνατές, θα έρθουν με κάποιο μελλοντικό software update”.

Να σημειώσουμε εδώ ότι, το update δεν έχει ως σκοπό να διορθώσει το πρόβλημα, αλλά να φέρει στις συσκευές ένα software εργαλείο το οποίο θα συλλέγει δεδομένα που θα επιτρέψουν στην Apple να κάνει καλύτερη διάγνωση του προβλήματος. Αφού τελικά συλλέξει τα δεδομένα, τότε θα προσπαθήσει να δει αν το πρόβλημα λύνεται με ένα άλλο software update. Δεν γνωρίζουμε ακόμη πόσο θα πάρει μια τέτοια διαδικασία, αλλά το diagnostic tool θα είναι μέρος του επερχόμενου iOS 10.2 update.

Εν το μεταξύ, η Apple παρείχε μια εξήγηση για ποιο λόγο ίσως συμβαίνει αυτό το πρόβλημα, ο οποίος είναι σχετικός με κάποια μέρη της μπαταρίας τα οποία είχαν εκτεθεί παραπάνω από το κανονικό στον αέρα, προκαλώντας έτσι προβλήματα σήμερα.

Apple batteries air exposed degrading iOS 10.2 software update diagnostic tool, iPhone 6s: Software update θα βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος με την μπαταρία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jonh

Ι-phola πραγματική. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να αγοράσει κάποιος iPhone, από την στιγμή που το android είναι έτη φωτός καλύτερο (πληκτρολογήστε στο Google: “why android is better then ios.”), ενώ επιπλέον έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα από τις.. 4.500(!!) διαφορετικές συσκευές android που κυκλοφορούν παγκοσμίως. Χρήστης android συσκευών σχεδόν μια δεκαετία, έχοντας πιάσει στα χέρια μου iPhone 6 και βλέποντας πόσο χάλια είναι σε σχέση με το android, είναι τυχερός ο κάτοχος του, που απο τα νεύρα μου δεν του το πέταξα στον τοίχο.

viel

@ Jonh

“πληκτρολογήστε στο Google: «why android is better then ios.” χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Paul

Μια δεκαετία κάτοχος android συσκευών….μάλιστα.

Γιωργος

Αφου πριν 8 χρονια βγηκε το android πως εισαι εσυ 10 χρονια?

T3hNabzoR

why android is better then ios, THEN THEN THEN THEN, οχι THAN. THEN THEN. Μάλλον πρεπει να ειναι πολυ καλο βιντεο αυτο φιλε, αμα λεει και then…δεν μπλεκεις…

Αλέξανδρος

Χαλάρωσε @Jonh και ‘γω φαν του android είμαι αλλά και το ios έχει βελτιωθεί πολύ ( αναφέρομαι κυρίως στο multitasking γιατί από ταχύτητα και σταθερότητα πάντα ήταν καλό και ταχύτατο ).
Στο android έχεις απλά μεγαλύτερη ελευθερία και κάνεις κάποια πράγματα περισσότερα.

Ήρεμα παιδιά όλοι μια “παρέα” είμαστε, χρειάζεται η διαφορετικότητα γιατί αν όλοι είχαμε τις ίδιες προτιμήσεις ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΒΑΡΕΤΟ.

shadgr

Το θέμα είναι πότε καταλαβαίνεις ότι μια εταιρεία σε εκμεταλεύεται και πότε κάθεσαι και σε αρμέγει.. Οι ανάγκες είναι σχετικές.. Για μένα το android είναι near-pc-experience πλέον!
FTP? tubemate? file management? root? ότι χρειάζεσαι και όσο βαθιά θες να φτάσεις..

Ότι και να λένε κάποιοι, η διαφορά πλέον με το προιστορικό και απίστευτα βαρετό ios είναι εμφανής.
Και όποιος δεν το βλέπει επειδή απλά το αγόρασε και τα έσταξε, ας είναι λίγο πιο ανοιχτόμυαλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.