vanilla OnePlus 10: Πιθανή εικόνα εμφανίζεται στο διαδίκτυο

OnePlus 10, vanilla OnePlus 10: Πιθανή εικόνα εμφανίζεται στο διαδίκτυο

OnePlus 10, vanilla OnePlus 10: Πιθανή εικόνα εμφανίζεται στο διαδίκτυο

Το OnePlus 10 Pro αναμένεται να φτάσει στην παγκόσμια αγορά κάποια στιγμή τον Μάρτιο, μετά την αποκλειστική κυκλοφορία του για την Κίνα. Ωστόσο, το LetsGoDigitial βρήκε μια εικόνα του βασικού μοντέλου OnePlus 10 και μας δίνει την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά.

Η φωτογραφία που διέρρευσε στον κινεζικό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Weibo δείχνει το πίσω πάνελ του υποτιθέμενου OnePlus 10, όμως δεν είναι σίγουρο ότι πρόκειται πράγματι για τη συσκευή.

Όπως φαίνεται, αυτό μοιάζει με ένα high-end τηλέφωνο OnePlus που δεν έχει ακόμη παρουσιαστεί, επομένως θα μπορούσε εύκολα να είναι το Vanilla OnePlus 10.

OnePlus 10, vanilla OnePlus 10: Πιθανή εικόνα εμφανίζεται στο διαδίκτυο

Η κάμερα της συσκευής φαίνεται να έχει εντελώς διαφορετικό σχεδιασμό σε σύγκριση με το μοντέλο Pro. Το τηλέφωνο εμφανίζεται σε δύο χρώματα: μαύρο και άσπρο. Οι κάμερες βρίσκονται στην επάνω αριστερή γωνία, σε θέση παρόμοια με τη σειρά OnePlus 9, αλλά αρκετά διαφορετική από το OnePlus 10 Pro.

Στην εικόνα βλέπουμε έναν μεγάλο αισθητήρα κάμερας, ο οποίος θα μπορούσε να είναι η κύρια κάμερα, αλλά η ανάλυσή της δεν είναι σωστή. Υπάρχει ένα φλας LED και τουλάχιστον δύο ή τρεις μικρότερες κάμερες.

Εάν αυτό είναι όντως το βασικό μοντέλο του OnePlus 10, θα πρέπει να τροφοδοτείται από το τσιπ Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 και πιθανώς θα διαθέτει 8 GB RAM με 128 GB αποθηκευτικού χώρου.

Παράλληλα, μπορούμε να υποθέσουμε ότι η οθόνη θα είναι ένα πάνελ AMOLED με γρήγορο ρυθμό ανανέωσης οθόνης 120 Hz. Πιθανότατα, το τηλέφωνο θα τρέχει Android 12, με το Oxygen OS 12.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του αλλά και άλλες πληροφορίες δεν έχουν  γίνει γνωστές.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.