Video δείχνει το Xiaomi BlackShark 2 με RGB φωτιζόμενες πλευρές και logo

Μπορεί η Xiaomi να ετοιμάζεται να βγάλει το gaming smartphone BlackShark στις διεθνείς αγορές, αλλά δε σημαίνει πως παραμένει στάσιμη μιας και video αποκαλύπτει ενδεχομένως το δεύτερο μοντέλο της σειράς, το οποίο κάνει το gaming προφίλ του ακόμα πιο έντονο από το αρχικό μοντέλο.

Η αγορά των smartphone που στοχεύει στους gamers βλέπουμε πως αναπτύσσεται όλο και πιο έντονα μιας και όλο και περισσότερες εταιρείες παρουσιάζουν τις προτάσεις τους για τους φίλους των video games που θέλουν τα αγαπημένα τους video games ακόμα και στο smartphone που χρησιμοποιούν καθημερινά. Η Xiaomi φαίνεται πως θέλει να δείξει ακόμα πιο πολύ πως το BlackShark 2 θα είναι ένα πραγματικό gaming smartphone μιας και video δείχνει αλλαγές στην εμφάνιση που το κάνουν να “φωνάζει” ότι είναι μια συσκευή για gamers.

Πιο συγκεκριμένα, το επόμενο BlackShark ενδεχομένως να εμφανίστηκε σε video με τις αλλαγές να μην έχουν να κάνουν μόνο με την αλλαγή της διπλής κάμερας στο πίσω μέρος σε κάθετη, αλλά και με το λογότυπο το οποίο δείχνει να αλλάζει χρώματα θυμίζοντας την RGB εναλλαγή χρωμάτων που χρησιμοποιούν εταιρείες όπως η Razer, η οποία παρουσίασε το Razer Phone 2 με φωτιζόμενο logo μέσω του Chroma app που διαθέτει.

Η Xiaomi δείχνει πως δεν έμεινε μόνο στο φωτισμό του logo στην πλάτη της συσκευής μιας και το video δείχνει μέρος των πλευρών να αλλάζει χρώμα ταυτόχρονα με το λογότυπο, χωρίς όμως να αποκαλύπτεται οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια σχετικά με χαρακτηριστικά και λειτουργίες του BlackShark 2, στην περίπτωση που η συσκευή ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

video xiaomi blackshark 2 φωτιζόμενες πλευρές logo, Video δείχνει το Xiaomi BlackShark 2 με RGB φωτιζόμενες πλευρές και logo

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Αναμένεται και τι poco f2 θα γίνει ο χαμός! 😉😋

ΚώσταςD.

το*😁

metalamania

Σήμα κατατεθέν των Κινέζων τα λαμπάκια

Darth

Κανγουριααααα

Flagship killer

Λογικά θα κάνει και ήχους , θα πηγαίνει γύρω γύρω και όταν σκάει σε τοίχο θα στρίβει!!!

Flagship killer

Πραγματικά κρίμα να μη μπορώ να βάλω βίντεο!!! Ο γιος μου έχει ενα ψαράκι (κινέζικο) με ροδάκινα που βγαζει ακριβως τα ιδια χρώματα οταν κανει γύρω γύρω!!!

Μakis

Βγαζει και ηχους λειζερ ΦΣΙΟΥ ΦΣΙΟΥ!! Επομενο βημα ειναι αυτο οι γιαπωνεζοι / κινεζοι να βγαλουν κανα Φωτοσπαθο Τζενται….Αν δεν εχουν βγαλει ηδη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.