Video Render του iPhone 11 δείχνει μια πιο ρεαλιστική διάταξη των πίσω καμερών

\

Αν και οι διάδοχοι των iPhone XR, XS και XS Max απέχουν περίπου οκτώ μήνες από την παρουσίασή τους, το πιο πρόσφατο διαφημιστικό concept-video που κυκλοφόρησε στο YouTube δείχνει ίσως μία πιο ρεαλιστική άποψη για το πώς η Apple θα τοποθετήσει το περίφημο σύστημα τριπλής κάμερας που θα κάνει ντεμπούτο φέτος.

Αντί για τις προηγούμενες τετράγωνες διατάξεις των πίσω καμερών, που εμφανίστηκαν σε παλιότερα renders, σε αυτό το concept απλά επεκτείνεται το ωοειδές σχήμα που περικλύει τους τρεις φακούς και είναι και αυτό που εμφανίζεται ως τρόπος σχεδιασμού της σειράς iPhone X. Άλλες φήμες θέλουν την προσθήκη ενός φλας δακτυλίου που περιβάλλει τη μονάδα κάμερας και όχι το τετραπλό LED που εμφανίζεται στις σημερινές κάμερες iPhone. Πιθανώς, η αυξημένη έξοδος LED φωτισμού από ένα μεγαλύτερο δακτύλιο φλας θα προσδώσει παραπάνω αξία στην χρήση του φλας ενός κινητού.
Προηγούμενα renders του iPhone 11 έχουν δείξει ένα μικρότερο notch, παρόλα αυτά δεν γνωρίζουμε μέχρι τώρα αν θα ισχύει κάτι τέτοιο οπότε μένει να το δούμε. Ο δημιουργός του βίντεο έχει μιμηθεί το στυλ των επίσημων διαφημιστικών βίντεο iPhone της Apple, ντύνοντας το βίντεο με ένα χαρακτηριστικό χορευτικό κομμάτι. Επίσης γίνεται αναφορά για υποστήριξη Touch ID επί της οθόνης καθώς και τη διαθεσιμότητα της συσκευής σε κόκκινο χρώμα. Τέλος, το render video μας παρουσιάζει την υιοθέτηση οθόνης στα 120Hz (όπως του iPad Pro), η οποία αν και πολλοί φανατικοί φίλοι της Apple περιμένουν πως θα συμβεί όντως, δεν φαίνεται να είναι περισσότερο ευσεβής πόθος και εικασίες επί του παρόντος.
iPhone 11, Video Render του iPhone 11 δείχνει μια πιο ρεαλιστική διάταξη των πίσω καμερών
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris966

Α Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Ρ Γ Η Μ Α!!!
Καταπληκτική σχεδίαση, κορυφαία αισθητική, αξεπέραστη ποιότητα κατασκευής.
Μακάρι να βγεί έτσι ακριβώς με την ”τετραγωνισμένη” σχεδίαση και με ΑΥΤΗΝ ακριβώς την διάταξη των καμερών στην πίσω όψη της συσκευής κι όχι με το απαράδεκτο και εντελώς αντιαισθητικό τετράγωνο πλαίσιο που είδαμε πριν μερικές μέρες.
Και φυσικά καλοδεχούμενη (και απαραίτητη) η σημαντική μείωση του μεγέθους του notch, εις τρόπον ώστε να ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ το ποσοστό της μπαταρίας, το κλείδωμα της οθόνης και το ρολόι υπενθύμισης στην κεντρική οθόνη.
Φιλικά.

Teo Kar

Γιατί μου θυμίζει το 4 και 4s ;;;

George

@Chris 966: Nαι, έχω πάθει και εγώ μεγάλο σοκ από την καταπληκτική σχεδίαση που μόλις είδα. Και να φανταστεί κανείς ότι σχεδόν ολό’ιδια σχεδίαση έχουν τουλάχιστον 3-4 μοντέλα Android που κυκλοφορούν…ήδη!! Τι να πω. Πρέπει φέτος η Apple οποσδήποτε να παρουσιάσει κάτι πρωτοποριακό και ταυτόχρονα χρηστικό. Με τις αντιγραφές και μόνο, δεν υπάρχει σωτηρία. Πόσο μάλιστα από την στιγμή που οι τιμές βρίσκονται στο Θεό, χωρίς λόγο ύπαρξης τόσο υψηλών τιμών…

Rizo

Δεν πρόκειται να βγει έτσι.
Μερικοί σχεδιαστές ξεχνούν εντελώς το “πρακτικό” κομμάτι.
Καλώς ή κακώς ο τόσο τετραγωνισμένος σχεδιασμός δεν βολεύει στο χέρι και πολύ πιθανόν να μην το κάνουν έτσι. Last-last-||–||- year.
Επίσης όλοι καταλαβαίνουμε οτι οι πωλήσεις δεν τα πάνε καλά γιατί με το που μπήκε το 2019 συνέχεια ακούμε και κυρίως βλέπουμε για το επόμενο iphone. Κακό αυτό. Γιατί πιστεύοντας οτι αμα δείξουν οτι το επόμενο θα είναι ποιος ξέρει πόσο καλύτερο (για να διορθώσουν την στασιμότητά τους), στην πραγματικότητα κάνουν τον κόσμο να περιμένει, δηλαδή να μην αγοράζει..

John Real

Wow, innovation, άνετα πληρώνω 1500 ευρώ για αυτή την κίνηταρα που θα βγάλει η θεικη εταιρεία που λέγεται Apple με σημα το μήλο που έφαγε η Εύα στον παράδεισο (τυχαίο; δεν νομίζω!).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.