Video του Note 9 αποκαλύπτει τον τελικό σχεδιασμό του;

Μια εβδομάδα μας χωρίζει από την επίσημη παρουσίαση του Note 9 στις 9 Αυγούστου και video που δείχνει τη συσκευή από όλες τις πλευρές έκανε την εμφάνισή του, αποκαλύπτοντας τον τελικό σχεδιασμό της συσκευής.

Το video προέρχεται από το MobileFun μέσω καταστήματος λιανικής για τη δοκιμή screen protector στην οθόνη του Galaxy Note 9, η οποία φαίνεται να διαθέτει τη συγκεκριμένη προστασία μιας και οι αισθητήρες στο πάνω μέρος της συσκευής είναι ακάλυπτοι, τη στιγμή που το προστατευτικό τζάμι εκτείνεται στη συσκευή κάτω από αυτούς.

Επιπλέον, το video δείχνει τους αισθητήρες και τη μπροστινή πλευρά της συσκευής να είναι σχεδόν ίδια με αυτή του Note 8, κάτι το οποίο δεν είναι απαραίτητα κακό μιας και διατηρείται ο σχεδιασμός υψηλής ποιότητας των ναυαρχίδων της Samsung. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η πλάτη της συσκευής μιας και εκεί είναι που παρατηρούνται οι περισσότερες αλλαγές στην εμφάνισή της.

Αυτό που είναι εμφανές στην πλάτη του Note 9 είναι η κύρια διπλή κάμερα σε οριζόντια διάταξη, μαζί με τον αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών, και τον ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο κάτω από αυτήν. Αυτό που φαίνεται για άλλη μια φορά στις κάμερες, είναι ότι βρίσκουμε τις ίδιες με αυτές των Galaxy S9 και S9+, με τη δυνατότητα εναλλαγής του διαφράγματος να είναι και πάλι εδώ.

Πιο συγκεκριμένα, η εναλλαγή του διαφράγματος στα Galaxy S9 από f/1.5 σε f/2.4 επιτυγχάνεται μέσω του λογισμικού που δίνει εντολή σε έναν μικρό διακόπτη να προχωρήσει προς τα πάνω ή προς τα κάτω. Το χαρακτηριστικό αυτό θα συμβάλλει στην καλύτερη δυνατή λήψη φωτογραφιών με όσο το δυνατόν περισσότερο φως, ακόμα και σε αρκετά σκοτεινά περιβάλλοντα. Όταν όμως ο φωτισμός είναι αρκετός, το διάφραγμα αλλάζει ώστε να οι εικόνες να μην είναι υπερβολικά “εκτεθειμένες” σε εκείνον.

Τέλος, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επίσημη παρουσίαση του Note 9 για να δούμε τι άλλες δυνατότητες θα έχει το νέο μέλος της σειράς Note, καθώς και κάθε άλλη καινοτομία που θα ενσωματώσει η Samsung μαζί με τις φημολογούμενες αλλαγές που θα ενσωματώνει το S Pen, μιας και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι εμπλουτισμένο με περισσότερες λειτουργίες από ποτέ.

video samsung galaxy note 9, Video του Note 9 αποκαλύπτει τον τελικό σχεδιασμό του;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.