Βίντεο δείχνει iPhone να πέφτει από ύψος 4.200 μέτρων

iPhone πτώση, Βίντεο δείχνει iPhone να πέφτει από ύψος 4.200 μέτρων

Βίντεο που δημοσιεύθηκε στο TikTok τον Φεβρουάριο από έναν αλεξιπτωτιστή δείχνει να του πέφτει το iPhone από την τσέπη ενώ βρίσκεται σε ύψος 4.200 μέτρων και να πέφτει στο έδαφος. Η συσκευή προσγειώθηκε στο πλάι σε ένα μαλακό, χορταριασμένο, λασπώδες χωράφι. Αυτό το σημείο προσγείωσης και το γεγονός ότι φορούσε μια στιβαρή θήκη συνέβαλαν στο να επιβιώσει από την πτώση.

Το μοντέλο iPhone που φαίνεται στο βίντεο δεν έχει γνωστό και σίγουρα το γεγονός ότι επιβίωσε από τέτοια πτώση προκαλεί πολλά ερωτήματα.

@capt_rumcoffee

When your phone falls out of your pocket at 14,000 feet #fail #screammovie

♬ original sound – Hatton Smith

Αυτή, ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ένα iPhone πέφτει από τον ουρανό. Το 2018, σε διάστημα μιας εβδομάδας, δύο συσκευές έπεσαν από τα χέρια των ιδιοκτητών τους από τα 140 και 300 μέτρα. Πιο συγκεκριμένα, ένα iPhone 7 Plus έπεσε όταν μια γυναίκα έκανε βόλτα με το StarFlyer που βρισκόταν στο International Drive στο Ορλάντο και το τηλέφωνο κατέγραψε ένα βίντεο από την πτώση του.

Την ίδια εβδομάδα, μια γυναίκα και η φίλη της νοίκιασαν ένα παλιό διπλάνο για μια πτήση περιήγησης στα αξιοθέατα. Στα περίπου 300 μέτρα ύψος, το iPhone της μιας το πήρε ο αέρας και το έριξε κάτω. Όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε, χρησιμοποίησε την εφαρμογή Find My για να εντοπίσει τη συσκευή της που είχε προσγειωθεί με ασφάλεια, χωρίς γρατσουνιά, σε ψηλό γρασίδι.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i