Vivo Apex 2019: Το πρώτο smartphone χωρίς υποδοχές

Apex 2019, Vivo Apex 2019: Το πρώτο smartphone χωρίς υποδοχές

Apex 2019, Vivo Apex 2019: Το πρώτο smartphone χωρίς υποδοχές

Σε event που πραγματοποιήθηκε εχτές στο Hong Kong, η Vivo παρουσίασε το Apex 2019. Με την παρουσίαση της, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που ήθελαν πως το νέο της smartphone δεν θα έχει υποδοχές.

Όπως έγινε γνωστό κατά την παρουσίαση της εταιρείας στο Hong Kong, το Apex 2019, δεν θα έχει υποδοχές, θα υποστηρίζει την σύνδεση στο δίκτυο 5G, ενώ ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, θα καλύπτει σχεδόν όλη την οθόνη της συσκευής.

Η Vivo, σκόπευε να παρουσίασει την συσκευή της στο MWC 2019, όμως η εταιρεία ένιωσε πως δεν ήταν όλα έτοιμα κι έτσι περιμέναμε μέχρι εχτές, προκειμένου να μάθουμε τι καλό έχει ετοιμάσει.

Το μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειας του Apex 2019, καλύπτεται από γυαλί, κάτι που όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι της Vivo, δυσκολεύτηκαν αρκετά για να το πετύχουν. Η συσκευή χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό αισθητήρων, προκειμένου να προσαρμόζει ο χρήστης τον ήχο της. Υπάρχει ένα μαγνητικό σύστημα το οποίο επιτρέπει στην συσκευή να φορτίσει και να μεταφέρει δεδομένα, ενώ η οθόνη δονείται όταν υπάρχει ήχος. Τέλος υπάρχει ένα scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων, το οποίο επιτρέπει την χρήση περισσότερων από ένα δάκτυλα για να κλειδώσει η συσκευή.

Αυτό που περιμένουμε, είναι την ημερομηνία κυκλοφορίας και την τιμή που θα έχει το Apex 2019.

Apex 2019, Vivo Apex 2019: Το πρώτο smartphone χωρίς υποδοχές Apex 2019, Vivo Apex 2019: Το πρώτο smartphone χωρίς υποδοχές

Πηγή 

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Μια επαγγελματική κάμερα που μπορεί να κάνει τηλέφωνα

Το X100 Pro της vivo διαθέτει ήδη μια καταπληκτική κάμερα, μία από τις καλύτερες που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες σε smartphone.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 και X100 αποκτούν υποστήριξη 5.5G μέσω ΟΤΑ ενημέρωσης

Την περασμένη εβδομάδα η China Mobile ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του 5G-Advanced (γνωστό και ως 5.5G) στο δίκτυό της.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.