Vivo Apex 2020: Full-screen smartphone με under- display κάμερα

Η Vivo κυκλοφόρησε ένα επίσημο βίντεο στο YouTube κανάλι της το οποίο αποκαλύπτει ένα concept smartphone το οποίο ακούει στο όνομα Apex 2020. Στο βίντεο μπορούμε να δούμε μερικά σημαντικά χαρακτηριστικά του smartphone.

, Vivo Apex 2020: Full-screen smartphone με under- display κάμερα

Στο front panel θα υπάρχει μία οθόνη των 6.45 ιντσών ενώ από το σώμα του smartphone θα λάμπει δια της απουσίας της η θύρας φόρτισης. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το τηλέφωνο θα έχει ασύρματη φόρτιση η οποία θα ανέρχεται στα 60W. Σύμφωνα με την εταιρεία, το τηλέφωνο θα μπορεί να φορτίσει σε μόλις 20 λεπτά.

, Vivo Apex 2020: Full-screen smartphone με under- display κάμερα

Επιπλέον, το smartphone θα φιλοξενεί μία front facing κάμερα η οποία θα τοποθετηθεί κάτω από το display και θα ανέρχεται στα 16MP. Στην πλάτη τώρα θα δούμε κύρια κάμερα στα 48MP με “continuous optical zoom”. Το zoom θα είναι μεταξύ 5x – 7.5x πράγμα που σημαίνει ότι θα δούμε παρόμοιο φακό με τα P30 Pro και S20 Ultra. Τέλος, η εταιρεία υποστηρίζει ότι βελτίωσε και το Optical Image Stabilization (OIS) το χαρακτηρίζεται ως “gimbal-like structure”.

, Vivo Apex 2020: Full-screen smartphone με under- display κάμερα , Vivo Apex 2020: Full-screen smartphone με under- display κάμερα

Προς το παρόν, παραμένει άγνωστο αν και πότε θα κυκλοφορήσει ένα τέτοιο smartphone από την Vivo.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Η μεταγραφή φωνητικών μηνυμάτων κυκλοφορεί στο Android

Το WhatsApp κυκλοφορεί μεταγραφές φωνητικών μηνυμάτων στην εφαρμογή Android beta, με τη λειτουργία να είναι πλέον μέρος της WhatsApp Beta.

Smartphones Android featured iPhone

Αυτή την κίνηση πρέπει να κάνετε μία φορά την εβδομάδα για να μη σας χακάρουν

Η NSΑ συμβουλεύει τους χρήστες iPhone και Android που ανησυχούν μήπως πέσουν θύματα απάτης να απενεργοποιούν και να ενεργοποιούν ξανά τη συσκευή τους μία φορά την εβδομάδα.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo S19 & S19 Pro: Με κάμερες 50MP μπροστά και πίσω – εντυπωσιακές μπαταρίες

Η σειρά vivo S19 έφτασε με πάθος για τη φωτογραφία και με μια ισχυρή μπαταρία, φέρνοντας δύο μοντέλα – απλό και Pro – με το μοντέλο Pro να διαθέτει περισσότερη επεξεργαστική ισχύ και μια επιπλέον κάμερα.

Software Android Bluetooth

Android 15: Bελτιώνει την υποστήριξη ακουστικών βαρυκοΐας με Bluetooth LE Audio

Το Android υποστηρίζει ακουστικά βαρηκοΐας για το μεγαλύτερο μέρος της ύπαρξής του αλλά η υποστήριξη έγινε πιο ουσιαστική το 2019 όταν η Google κυκλοφόρησε το Live Transcribe.