Vivo Apex: Δεν ανακοινώνεται στις 5 Μαρτίου το όλο οθόνη smartphone

Vivo Apex κυκλοφορία, Vivo Apex: Δεν ανακοινώνεται στις 5 Μαρτίου το όλο οθόνη smartphone

Επίσημα καταρρίπτονται οι φήμες περί κυκλοφορίας του Vivo APEX, του concept smartphone της εταιρείας που έρχεται με σχεδόν μηδαμινά bezels.

Η Vivo επέδειξε το Apex στο πλαίσιο του MWC 2018 και ενώ αρχικά αναφερόταν ρητά ότι αυτό είναι ένα concept και δεν θα κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο στην αγορά, μια νέα φήμη που έκανε τον γύρο του διαδικτύου ήθελε την εταιρεία να ανακοινώνει τη συσκευή στις 5 Μαρτίου στην Κίνα. Οι φήμες ανέφεραν ότι η Vivo είχε ξεκινήσει να στέλνει προσκλήσεις για την παρουσίαση ενός smartphone στις 5 Μαρτίου, το οποίο θα είναι το APEX.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Android Headlines κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Το Android Headlines αναφέρει ότι ήρθε σε επαφή με τη Vivo και η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να λανσάρει τη συσκευή άμεσα, πόσω μάλλον σε λίγες μέρες.

To Vivo Apex αποτελεί ένα πρωτότυπο το οποίο έρχεται με αναλογία οθόνης-σώματος 98%. Παρόλο που αποτελεί ένα πρωτότυπο, η συσκευή σύμφωνα με το Android Headlines ήταν λειτουργική. Εκτός από τον bezel-less σχεδιασμό, το άλλο κύριο χαρακτηριστικό του εν λόγω smartphone είναι η κάμερα selfie, η οποία αναδύεται όταν ο χρήστης επιλέξει να τραβήξει μια selfie. Σύμφωνα με τη Vivo, αυτό συμβαίνει σε 0.8 δευτερόλεπτα.

Φυσικά το εν λόγω smartphone έρχεται με in-display αισθητήρα αποτυπώματος στη μισή οθόνη, ενώ δεν υπάρχει ακουστικό (για να διατηρηθεί το στοιχείο του bezel-less). Παρόλο που δεν θα ανακοινωθεί στις 5 Μαρτίου, δεν αποκλείεται να δούμε κάποια στιγμή τη συσκευή στην αγορά.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
One

Πως θα πουλήσει το Oneplus αμα βγει το Vivo? Εμένα το Vivo μου φαίνεται σαν beta testing συσκευή για τα επόμενα Oneplus.

Theo

Concept είναι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.