Vivo NEX 3 5G: Καταχώρηση στο Geekbench επιβεβαιώνει τον Snapdragon 855+

Vivo NEX 3 5G, Vivo NEX 3 5G: Καταχώρηση στο Geekbench επιβεβαιώνει τον Snapdragon 855+

Η 16η Σεπτεμβρίου που θα αποκαλυφθεί η τρίτη γενιά τον Vivo NEX δεν αργεί και ως συνήθως οι συσκευές άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους στα διάφορά sites πιστοποιήσεων και δοκιμών. Αυτή τη φορά, το Vivo NEX 3 5G εντοπίστηκε στο Geekbench.

Σύμφωνα με την καταχώρηση, το Vivo NEX 3 5G έχει αριθμό μοντέλου Vivo V1924A, θα τρέχει Android 9 Pie και θα έχει 8GB μνήμη RAM. Ο επεξεργαστής εμφανίζεται ως “msmnile” που είναι το κωδικό όνομα των Snapdragon 855 και Snapdragon 855+. Όπως και να έχει, περιμένουμε ότι τα NEX 3 θα έχουν τον SD 855+ και όχι τον απλό.

Περνώντας στα αποτελέσματα του Geekbench, το Vivo NEX 3 5G έπιασε 3.627 πόντους στο single-core και 11.347 πόντους στο multi-core, και κινείται στο φάσμα των υπόλοιπων smartphones που είναι εξοπλισμένα με τον Snapdragon 855+. Πέρα από όλα αυτά, το Geekbench δεν έχει να μας πει κάτι άλλο.

Vivo NEX 3 5G, Vivo NEX 3 5G: Καταχώρηση στο Geekbench επιβεβαιώνει τον Snapdragon 855+

Όμως, με βάση προηγούμενα leaks ξέρουμε ότι τα Vivo NEX 3 θα έχουν διαστάσεις 167,4×76,1×9,4 χιλιοστά και βάρος 218,5 γραμμάρια. Τα smartphone θα διαθέτουν οθόνη Super AMOLED στις 6,89 ίντσες με ανάλυση 1.080×2.256 pixels.

Επιπλέον, η οθόνη των Vivo NEX 3 θα διαθέτει in-display fingerprint scanner. Τέλος, ξέρουμε ότι θα κυκλοφορήσουν μοντέλα με 4G και 5G και πως θα υπάρχει έκδοση με 12GB μνήμη RAM.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.