Vivo NEX 3 και 3 5G: Teaser βίντεο και εικόνες επιβεβαιώνουν τον σχεδιασμό

Η παρουσίαση των νέων Vivo NEX 3 και 3 5G έχει προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα στις 16 Σεπτεμβρίου και η εταιρεία δημοσίευσε μία σειρά από teaser βίντεο και εικόνες. Αν και δεν παρέχονται επιπλέον πληροφορίες όσον αφορά τα specs, καθώς τα πάντα έχουν αποκαλυφθεί από την TENAA, το υλικό μας δίνει την ευκαιρία να δούμε καλύτερα τον σχεδιασμό της συσκευής.

Vivo NEX 3, Vivo NEX 3 και 3 5G: Teaser βίντεο και εικόνες επιβεβαιώνουν τον σχεδιασμό

Τα Vivo NEX 3 δεν έχουν κανένα κουμπί στα πλευρικά τμήματα και η διπλή selfie κάμερα είναι κρυμμένη στον pop-up μηχανισμό στην κορυφή των συσκευών. Επιπλέον, επιβεβαιώθηκε για μία ακόμα φορά ότι δεν θα υπάρχει κλασικός αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, διότι στο πίσω μέρος βλέπουμε μόνο το module των καμερών και το LED flash.

Το module των καμερών στα Vivo NEX 3 είναι όντως κυκλικό με τους αισθητήρες να είναι τοποθετημένη σε τριγωνική διάταξη και στο κέντρο να αναγράφονται τα 64MP του κύριου.

Vivo NEX 3, Vivo NEX 3 και 3 5G: Teaser βίντεο και εικόνες επιβεβαιώνουν τον σχεδιασμό

Στα specs των Vivo NEX 3 έχουμε τον Snapdragon 855+ χρονισμένο στα 2,96GHz με έως 12GB μνήμη RAM και μέχρι 512GB επεκτάσιμο μέσω microSD αποθηκευτικό χώρο. Οι συσκευές τρέχουν Android 9 Pie και θα έχουν 6,89 ιντσών FHD+ AMOLED οθόνη με in-display fingerprint scanner.

Σε επίπεδο καμερών, τα smartphones έχουν δύο selfies που γνωρίζουμε ότι ο αισθητήρας της μιας θα είναι 16MP ενώ η δεύτερη μάλλον θα είναι ToF. Στο πίσω module υπάρχει η 64MP κύρια την οποία συνοδεύουν ένας 13MP τηλεφακός με μία 13MP ultra-wide.

Στα άλλα χαρακτηριστικά, τα Vivo NEX 3 θα έχουν 4.500mAh μπαταρία με υποστήριξη 44W FlashCharge, βάρος 218 γραμμάρια, διαστάσεις 167,44×76,14×9,4 χιλιοστά, θα κυκλοφορήσουν σε δύο χρώματα μαύρο και άσπρο, και θα κυκλοφορήσουν δύο εκδόσεις μία με υποστήριξη 4G LTE και μία με δυνατότητα 5G σύνδεσης. Μαζί με τις συσκευές η εταιρεία θα παρουσιάσει και ένα ζευγάρι TWS ακουστικά.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones vivo vivo Android smartphones

Vivo X100 Ultra: Τeaser δείχνει καινοτόμες λειτουργίες κάμερας

Το πρώτο επίσημο teaser της επερχόμενης ναυαρχίδας της vivo, του X100 Ultra, είναι επιτέλους εδώ και αποκαλύπτει πολλά.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo: Αποκάλυψε το BlueImage για την τεχνολογία της κάμερας – Μάλλον θα το δούμε με το το vivo X100 Ultra

Η vivo παρουσίασε το brand “BlueImage” που θα περιλαμβάνει την τεχνολογία απεικόνισης και θα κάνει ντεμπούτο με το vivo X100 Ultra.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Μια επαγγελματική κάμερα που μπορεί να κάνει τηλέφωνα

Το X100 Pro της vivo διαθέτει ήδη μια καταπληκτική κάμερα, μία από τις καλύτερες που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες σε smartphone.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 και X100 αποκτούν υποστήριξη 5.5G μέσω ΟΤΑ ενημέρωσης

Την περασμένη εβδομάδα η China Mobile ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του 5G-Advanced (γνωστό και ως 5.5G) στο δίκτυό της.