Vivo NEX Dual Display Edition με Snapdragon 710 και 8GB RAM εμφανίστηκε στην TENAA

Vivo NEX Dual Display Edition Snapdragon 710 8GB RAM TENAA, Vivo NEX Dual Display Edition με Snapdragon 710 και 8GB RAM εμφανίστηκε στην TENAA

Το Vivo NEX Dual Display Edition έκανε το ντεμπούτο του στις αρχές Δεκεμβρίου και φαίνεται πως η Vivo ετοιμάζει τη mid-range έκδοσή του, σύμφωνα με τις πληροφορίες που εμφανίστηκαν στην TENAA.

Η νέα ναυαρχίδα της Vivo ήταν η πρώτη συσκευή της εταιρείας με διπλή οθόνη αλλά και η πρώτη που έχει 10GB RAM, με τον επεξεργαστή να είναι ο Snapdragon 845. Σύμφωνα όμως με την κινεζική ρυθμιστική αρχή TENAA, η Vivo ετοιμάζει δύο συσκευές με κωδική ονομασία V1820A και V1820Τ με το μοντέλο με τα high-end χαρακτηριστικά να έχει κωδικούς V1821A και V1821T.

Δεν είναι όμως μόνο ο αριθμός των μοντέλων που διαφέρει αλλά και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους μιας και διαθέτουν διπλή οθόνη με την κύρια να είναι τεχνολογίας AMOLED στις 6.39 ίντσες με ανάλυση 1080×2340 και αυτήν στο πίσω μέρος να είναι OLED στις 5.49 ίντσες με ανάλυση 1080×1920. Αντί όμως να έχουμε τον επεξεργαστή Snapdragon 845, υπάρχει οκταπύρηνος επεξεργαστής χρονισμένος στα 2.2GHz που πιστεύεται πως είναι ο Snapdragon 710, μαζί με 8GB RAM και 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου χωρίς δυνατότητα επέκτασης με τη χρήση καρτών microSD.

Διαφορές υπάρχουν και στις κάμερες μιας και αντί του setup με τρείς φακούς 12MP, 2MP και Time-Of-Flight, έχουμε 12MP, 13MP και 2MP. Επιπλέον, βλέπουμε πως διατηρείται ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένος στην οθόνη της συσκευής η οποία τρέχει λειτουργικό σύστημα Android 9 Pie και διαθέτει μπαταρία με χωρητικότητα 3425mAh.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: “Έσπασε” το AnTuTu με τον Snapdragon 8 Gen 3

H σειρά vivo X Fold 3, η οποία περιλαμβάνει τα vivo X Fold 3 και vivo X Fold 3 Pro, αναμένεται παρουσιαστούν αυτόν τον μήνα στην Κίνα.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100s: Έρχεται με επίπεδη οθόνη, επίπεδο πλαίσιο και νέο χρώμα

Το vivo X100 έγινε διαθέσιμο στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και η εταιρεία ετοιμάζει τώρα μια μικρή ανανέωση του μοντέλου.