Το Vivo NEX θα είναι μάλλον το πρώτο μοντέλο με pop-up κάμερα και μηδενικά bezels που θα κυκλοφορήσει στην αγορά και όχι το Apex, το οποίο παρουσίασε η εταιρεία στη διεθνή έκθεση της Βαρκελώνης τον περασμένο Φεβρουάριο. Η πρώτη real-life εικόνα της συσκευής έχει διαρρεύσει ήδη στο διαδίκτυο, ενώ τα διαφημιστικά posters έχουν πάρει τη […]
Το Vivo NEX θα είναι μάλλον το πρώτο μοντέλο με pop-up κάμερα και μηδενικά bezels που θα κυκλοφορήσει στην αγορά και όχι το Apex, το οποίο παρουσίασε η εταιρεία στη διεθνή έκθεση της Βαρκελώνης τον περασμένο Φεβρουάριο.
Η πρώτη real-life εικόνα της συσκευής έχει διαρρεύσει ήδη στο διαδίκτυο, ενώ τα διαφημιστικά posters έχουν πάρει τη θέση τους στις αγορές της Κίνας για να προβάλουν τη νέα συσκευή που θα παρουσιαστεί εκτός απροόπτου επίσημα στις 12 Ιουνίου. Οι αφίσες αποκαλύπτουν μέρος από την πρόσθια όψη του NEX με αναλογία σώματος οθόνης πολύ κοντά στο 100%, την pop up πρόσθια κάμερα και τις AI δυνατότητες του νέου smartphone.
Παράλληλα, η φωτογραφία της συσκευής που ανέβηκε στο Weibo αποκαλύπτει ένα Android smartphone με Snapdragon 845 SoC σε συνδυασμό με 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης.
Το περιβάλλον της συσκευής θα είναι το Funtouch OS 4.0, το οποίο θα βασίζεται στην έκδοση Android 8.1 Oreo, ενώ η πηγή αναφέρει και under display fingerprint scanner, όπως δηλαδή το πρωτότυπο μοντέλο Apex.
Τέλος, ένα γρήγορο πέρασμα της συσκευής -που όπως όλα δείχνουν θα είναι τελικά το NEX- γίνεται στο διαφημιστικό σποτ της Vivo για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου στη Ρωσία ως επίσημος χορηγός της διοργάνωσης.
Τα specs του Motorola Razr 70 Ultra διέρρευσαν: 7″ οθόνη, Snapdragon 8 Elite, τριπλό 50MP και μπαταρία 5.000mAh — η μοναδική αλλαγή από την προηγούμενη γενιά.
Το Huawei Pura X Max παρουσιάζεται στις 20 Απριλίου με τιμή που ξεπερνά τα 10.000 yuan (~1.260€) — πάνω από 30% ακριβότερο από το Pura X, με Kirin 9030 και μπαταρία 6.000mAh.
Η vivo έχει πολύ μέλλον με σωστή πολιτική…
παπαδες…
η vivo παντα ηταν καλη , τωρα με αυτο το τηλεφωνο δεν γινεται να μην την παραδεχτεις…την “κινεζια”