Vivo: Πατέντα με τετραπλή selfie σε χωριστά punch hole

Vivo, Vivo: Πατέντα με τετραπλή selfie σε χωριστά punch hole

Οι κατασκευαστές μάχονται για τη δημιουργία του πρώτου λειτουργικού full-screen smartphone. Μέχρι τώρα έχουμε δει διάφορες λύσεις, όπως περιστρεφόμενες κάμερες, slide τηλέφωνα, pop-up μηχανισμούς, και φυσικά τα punch hole. Η τελευταία εταιρεία της οποίας οι προσπάθειες είδαν το φως της δημοσιότητας είναι η Vivo.

Τα smartphones με τις τέσσερις selfie

Σύμφωνα με ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατατέθηκε στη CNIPA, η Vivo σχεδιάζει ένα smartphone με τέσσερις selfie κάμερες τοποθετημένες σε χωριστά punch hole. Στα έγγραφα της πατέντας αποκαλύπτωνται τρία διαφορετικά design.

Το πρώτο design της Vivo θυμίζει αρκετά το Fire Phone της Amazon, το οποίο κυκλοφόρησε το 2014 και η παραγωγή του σταμάτησε το 2015. Όπως βλέπουμε και στην εικόνα, το smartphone θα διαθέτει τέσσερις selfie κάμερες, σε τέσσερα διαφορετικά punch hole, που το καθένα είναι τοποθετημένο σε διαφορετική γωνία της οθόνης.

Στο δεύτερο design βλέπουμε ένα smartphone με διπλά punch hole, ένα σε κάθε γωνία στην κορυφή της οθόνης. Επιπλέον, μεταξύ των καμερών εμφανίζεται ένα κενό το οποίο θα μπορούσε να φιλοξενεί LED flash ή να έχει fake black overlay, όπως αυτό των Redmi K30.

Vivo, Vivo: Πατέντα με τετραπλή selfie σε χωριστά punch hole

Όσον αφορά τον τρίτο σχεδιασμό, εκεί υπάρχουν τέσσερα χωριστά punch hole μοιρασμένα σε ζεύγη, στις δύο πάνω γωνίες του smartphone της Vivo. Μάλιστα, αποκαλύπτεται και το πίσω μέρος του συγκεκριμένου design, όπου υπάρχει τριπλή κάμερα, με διπλό LED flash σε κάθετη διάταξη.

Ως συνήθως, πρόκειται για ένα απλό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Οπότε, ίσως η Vivo να μην κυκλοφορήσει ποτέ κάποιο από τα παραπάνω smartphones.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.