Vivo S1: Έρχεται με οθόνη 6.53″ και pop-up selfie camera

vivo S1, Vivo S1: Έρχεται με οθόνη 6.53″ και pop-up selfie camera

vivo S1, Vivo S1: Έρχεται με οθόνη 6.53″ και pop-up selfie camera

Η Vivo ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία, του νέου midrange smartphone της, που δεν είναι άλλο από το Vivo S1.

Το νέο smartphone Vivo S1, είναι το οικονομικό μοντέλο της εταιρείας. Η οθόνη του κινητού είναι 6.53″ Full-HD, χωρίς notch,  το σύστημα του υποστηρίζεται από τον επεξεργαστή Helio P70 SoC και η μνήμη του είναι στα 6GB RAM.

Το λογισμικό είναι Android Pie και ο αποθηκευτικός χώρος είναι 128GB. Ωστόσο ο χώρος αποθήκευσης του smartphone μπορεί να επεκταθεί, καθώς η συσκευή υποστηρίζει κάρτα microSD.

Η vivo φρόντισε το νέο S1, να ακολουθεί τις τάσεις της εποχής κι έτσι το smartphone έχει pop-up selfie κάμερα στα 24.8MP, ενώ στο πίσω μέρος θα βρείτε το σύστημα τριών καμερών με 12MP, 8MP και 5MP (η τελευταία επιτρέπει καλύτερο εστιακό βάθος).

Για να μπορείτε να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία, όσον αφορά το gaming, το Vivo S1 έχει το Game Turbo mode. Η μπαταρία είναι 3,940 mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση στα 18W. Επίσης ο φωνητικός βοηθός της εταιρείας θα είναι διαθέσιμος στο S1, για να τον χρησιμοποιήσει ο κάτοχος της συσκευής, θα πρέπει να πατήσει το αντίστοιχο κουμπί που βρίσκεται στο αριστερό της μέρος.

Το vivo S1, θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα (Ice Lake Blue και Pet Pink), η τιμή του αναμένεται στα 304 ευρώ και η πώληση του θα ξεκινήσει από την Κίνα την 1η Απριλίου. Σύντομα θα γνωρίζουμε τις αντίστοιχες ημερομηνίες και για τις χώρες τις Ευρώπης.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.