Η vivo δημοσίευσε ένα σύντομο teaser στη σελίδα της στο Weibo, αποκαλύπτοντας ότι οι selfies θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερο με δύο φώτα LED.
Η σειρά vivo S12 έρχεται την ερχόμενη Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου και ήδη έχει γίνει γνωστό ότι τα τηλέφωνα θα έχουν ρύθμιση τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος, με δύο ακόμη σκοπευτές στο μπροστινό μέρος.
Η vivo δημοσίευσε ένα σύντομο teaser στη σελίδα της στο Weibo, αποκαλύπτοντας ότι οι selfies θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερο με δύο φώτα LED.
Μία από τις μπροστινές κάμερες θα έχει αισθητήρα 50MP και αναμένεται ότι η δεύτερη θα είναι 8MP ultrawide shooter. Σύμφωνα με την εταιρεία το μπροστινό μέρος έχει «τέσσερα μαλακά φώτα», που στην πραγματικότητα σημαίνει ότι τα φλας διπλού LED θα είναι διπλού τόνου.
Όσον αφορά τις προδιαγραφές, φημολογείται ότι το S12 Pro θα τροφοδοτείται από chipset Dimensity 1200 και θα έχει OLED 6,5” μπροστά. Η μπαταρία αναμένεται να είναι περίπου 4.200-4.300 mAh και να προσφέρει γρήγορη φόρτιση 44 W.
Η vivo ξεκινά τη διάθεση του OriginOS 6 σε επιλεγμένα smartphones από Φεβρουάριο έως Ιούνιο. Δείτε ποιες σειρές συσκευών περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα αναβάθμισης.
Νέα διαρροή αποκαλύπτει βασικά χαρακτηριστικά κάμερας για τα Oppo Find X9 Ultra και Vivo X300 Ultra, με έμφαση σε αισθητήρα 1 ίντσας και προηγμένο περισκοπικό zoom.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου