vivo S12 Pro: Φέρνει διπλά φλας LED στο μπροστινό μέρος

, vivo S12 Pro: Φέρνει διπλά φλας LED στο μπροστινό μέρος

Η σειρά vivo S12 έρχεται την ερχόμενη Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου και ήδη έχει γίνει γνωστό ότι τα τηλέφωνα θα έχουν ρύθμιση τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος, με δύο ακόμη σκοπευτές στο μπροστινό μέρος.

Η vivo δημοσίευσε ένα σύντομο teaser στη σελίδα της στο Weibo, αποκαλύπτοντας ότι οι selfies θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερο με δύο φώτα LED.

Μία από τις μπροστινές κάμερες θα έχει αισθητήρα 50MP και αναμένεται ότι η δεύτερη θα είναι 8MP ultrawide shooter. Σύμφωνα με την εταιρεία το μπροστινό μέρος έχει «τέσσερα μαλακά φώτα», που στην πραγματικότητα σημαίνει ότι τα φλας διπλού LED θα είναι διπλού τόνου.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές, φημολογείται ότι το S12 Pro θα τροφοδοτείται από chipset Dimensity 1200 και θα έχει OLED 6,5” μπροστά. Η μπαταρία αναμένεται να είναι περίπου 4.200-4.300 mAh και να προσφέρει γρήγορη φόρτιση 44 W.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo: Αποκάλυψε το BlueImage για την τεχνολογία της κάμερας – Μάλλον θα το δούμε με το το vivo X100 Ultra

Η vivo παρουσίασε το brand “BlueImage” που θα περιλαμβάνει την τεχνολογία απεικόνισης και θα κάνει ντεμπούτο με το vivo X100 Ultra.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Μια επαγγελματική κάμερα που μπορεί να κάνει τηλέφωνα

Το X100 Pro της vivo διαθέτει ήδη μια καταπληκτική κάμερα, μία από τις καλύτερες που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες σε smartphone.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 και X100 αποκτούν υποστήριξη 5.5G μέσω ΟΤΑ ενημέρωσης

Την περασμένη εβδομάδα η China Mobile ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του 5G-Advanced (γνωστό και ως 5.5G) στο δίκτυό της.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.