vivo S15, S15 Pro και TWS Air κυκλοφορούν στις 19 Μαΐου

vivo s15, vivo S15, S15 Pro και TWS Air κυκλοφορούν στις 19 Μαΐου

Η vivo ανακοίνωσε σήμερα πως τα vivo S15 και S15 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσουν στις 19 Μαΐου στην Κίνα. Μάλιστα, θα συνοδεύονται από τα νέα wireless ακουστικά TWS Air.

Η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες για τα smartphone αλλά η αφίσα που κυκλοφόρησε μας δείχνει ένα από αυτά.

vivo s15, vivo S15, S15 Pro και TWS Air κυκλοφορούν στις 19 Μαΐου

Νωρίτερα η vivo είχε μοιραστεί τα δείγματα κάμερας των S15 και S15 Pro, ενώ ο VP της εταιρείας επιβεβαίωσε ότι η σειρά S15 θα έρχεται με φόρτιση 80W, ένα κορυφαίο chipset και OriginOS.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: “Έσπασε” το AnTuTu με τον Snapdragon 8 Gen 3

H σειρά vivo X Fold 3, η οποία περιλαμβάνει τα vivo X Fold 3 και vivo X Fold 3 Pro, αναμένεται παρουσιαστούν αυτόν τον μήνα στην Κίνα.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100s: Έρχεται με επίπεδη οθόνη, επίπεδο πλαίσιο και νέο χρώμα

Το vivo X100 έγινε διαθέσιμο στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και η εταιρεία ετοιμάζει τώρα μια μικρή ανανέωση του μοντέλου.