Το Vivo S7 έχει ένα κεντρικό notch που φιλοξενεί το διπλό σύστημα selfie κάμερας, ενώ περιμετρικά έχει μικρά bezels.
Η Vivo αναμένεται να ανανεώσει τη σειρά S της μέσα στις επόμενες εβδομάδες, με το S7 να έρχεται ως η νεότερη πρόταση της εταιρείας. Ο @UniverseIce μας δίνει τις πρώτες εικόνες της συσκευής, η οποία φαίνεται να αψηφά τα trends του 2020.
Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι το notch που έχει η συσκευή, κάτι που έχουν αφήσει πίσω τους όλοι οι υπόλοιποι κατασκευαστές Android. Όπως βλέπουμε, το Vivo S7 έχει ένα κεντρικό notch που φιλοξενεί το διπλό σύστημα selfie κάμερας, ενώ περιμετρικά έχει μικρά bezels, με λίγο μεγαλύτερο chin στο κάτω μέρος.
Στο πίσω μέρος της συσκευής βλέπουμε το τριπλό σύστημα κάμερας σε τριγωνική διάταξη, για το οποίο δυστυχώς δε γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Το Vivo S7 φαίνεται να έχει πλάτη από γυαλί, με το περιμετρικό πλαίσιο να είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο. Τέλος, παρατηρούμε ότι δεν έχει θύρα ακουστικών 3.5 χιλιοστών.
Η Google επιταχύνει τη μετάβαση σε νέα κρυπτογράφηση για το Android και τις υπηρεσίες της, με στόχο καλύτερη προστασία απέναντι στους μελλοντικούς quantum υπολογιστές.
Μια νέα λειτουργία που δοκιμάζεται στο Android 17 Beta 3 υπόσχεται πιο γρήγορη φόρτιση, περιορίζοντας διεργασίες στο παρασκήνιο όταν ο χρόνος είναι περιορισμένος.
Η Android 17 Beta 3 φέρνει πίσω το “Hey Google” για το Gemini, ενεργοποιεί τα App Bubbles και διορθώνει προβλήματα σε ειδοποιήσεις, κάμερα και σύστημα στα Pixel.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου