Vivo: Teaser για διάφανο smartphone

Την ώρα που κατασκευαστές όπως Samsung, Lenovo, Oppo και LG δουλεύουν επάνω στα κινητά του μέλλοντος τα οποία φαντάζονται με εύκαμπτες οθόνες, ένας άλλος Κινέζος, η Vivo έχει το δικό της όραμα για διάφανα smartphones.

Η ίδια ανέβασε ένα teaser στο λογαριασμό της στο κινέζικο Weibo και βλέπουμε ένα κινητό το οποίο μοιάζει να είναι διάφανο. Το see-through smartphone είναι στα χέρια του εγχώριου celebrity Song Zhongji, το νέο πρόσωπο για τις καμπάνιες της Vivo.

Το smartphone μάλλον θα ανήκει στη σειρά X της Vivo, πιθανό να μιλάμε για το X7 ή X7 Plus. Να σημειωθεί ότι τα smartphones της Vivo διαφημίζονται έντονα στην ταινία Captain America 3, όπου ο Tony Stark (Iron Man) εμφανίζεται να κρατά ένα διάφανο κινητό.

Δυστυχώς προς το παρόν δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες, αλλά μιας και άρχισαν τα teasers ελπίζουμε πως δεν θα καθυστερήσουμε να δούμε την επερχόμενη ναυαρχίδα της Vivo ή έστω διαρροές.

vivo transparent smartphone, Vivo: Teaser για διάφανο smartphone

vivo transparent smartphone, Vivo: Teaser για διάφανο smartphone

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
petros

τρολαρουν!!!θα ηθελα πολυ να ειναι αληθινο αλλα αν δειτε τη φωτο ο τυπος εχει 4 δακτυλα οποτε photoshop και κακο μαλιστα…

kostas

χαχχαχαχχαχα πετρο τετοια παρατήρηση εχω να δω πολλα χρονια,εισαι ωραιοοος

george

Ρε πετρο τι γατονι εισαι συ;με εκανες κ ξανανεβηκα πανω κ εριξα γελιο.στα σοβαρα τωρα το hardware πως θα κανουν διαφανο;βρε μπας κ ειμαστε ετοιμοι να υπερνικησουμε κ την βαρυτητα κ να γινουμε ανθρωπος του συμπαντος κ μας το κρυβουν;

sotos

@petros OMG! Μονο ο τυπος απ το psych Θα ειχε μεγαλυτερη παρατηρητικοτητα

P@NOS

@petros αετίσιο μάτι έχεις φίλε μου…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo: Αποκάλυψε το BlueImage για την τεχνολογία της κάμερας – Μάλλον θα το δούμε με το το vivo X100 Ultra

Η vivo παρουσίασε το brand “BlueImage” που θα περιλαμβάνει την τεχνολογία απεικόνισης και θα κάνει ντεμπούτο με το vivo X100 Ultra.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Μια επαγγελματική κάμερα που μπορεί να κάνει τηλέφωνα

Το X100 Pro της vivo διαθέτει ήδη μια καταπληκτική κάμερα, μία από τις καλύτερες που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες σε smartphone.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 και X100 αποκτούν υποστήριξη 5.5G μέσω ΟΤΑ ενημέρωσης

Την περασμένη εβδομάδα η China Mobile ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του 5G-Advanced (γνωστό και ως 5.5G) στο δίκτυό της.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.