Vivo U3: Επίσημα με Snapdragon 675, 6GB RAM και μπαταρία 5.000mAh

Vivo U3, Vivo U3: Επίσημα με Snapdragon 675, 6GB RAM και μπαταρία 5.000mAh

Μόλις πριν λίγες ώρες έγινε διαθέσιμο το Vivo U3, στην επίσημη σελίδα της εταιρείας. Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν το smartphone θα κυκλοφορήσει εκτός Κίνας, αλλά για την τιμή του προσφέρει αξιόλογα χαρακτηριστικά.

Χαρακτηριστικά

Το Vivo U3 έχει 6,53 ιντσών FHD+ οθόνη με αναλογία 19,5:9, αναλογία οθόνης προς σώμα 90,3% και waterdrop notch, το οποίο στεγάζει την 16MP f/2.0 AI selfie κάμερα. Η εταιρεία αναφέρει ότι η selfie κάμερα είναι σε θέση να αναγνωρίσει 103 εκφράσεις. Στο εσωτερικό του smartphone θα βρούμε τον Snapdragon 675, τον οποίο συνοδεύουν 4GB ή 6GB μνήμη RAM και 64GB επεκτάσιμος μέσω microSD χώρος αποθήκευσης.

Vivo U3, Vivo U3: Επίσημα με Snapdragon 675, 6GB RAM και μπαταρία 5.000mAh

Στον τομέα των καμερών το Vivo U3 έχει τρεις κάμερες κάθετα τοποθετημένες στο αριστερό άκρο. Η κύρια κάμερα είναι στα 16MP με διάφραγμα f/1.78, η δεύτερη είναι ευρυγώνια στα 8MP με διάφραγμα f/2.4 και η τρίτη είναι ένας macro αισθητήρας στα 2MP με διάφραγμα f/2.4.

Κατά τα άλλα, το U3 έχει μπαταρία 5.000mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 18W, θύρα microUSB, κλασική θύρα ακουστικών, τυπικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, και τρέχει Funtouch 9.0 βασισμένο στο Android 9 Pie.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το smartphone θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα porcelain green, black και blue. Η τιμή του Vivo U3 ξεκινάει στα CNY999 ή 125€ για την έκδοση με τα 4GB μνήμη RAM και φτάνει τα CNY1199 ή 151€ για την έκδοση με τα 6GB μνήμη RAM.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.